ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Η δημοτική παράταξή μας «Ενωτική Πρωτοβουλία» και ο επικεφαλής της Τάκης Λουκόπουλος για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ευχόμαστε στις μαθήτριες και στους μαθητές καλή πρόοδο και καλή δύναμη στους δασκάλους, καθηγητές και στους γονείς. Στα  προβλήματα που υπήρχαν μέχρι τώρα, στη φετινή σχολική χρονιά έρχεται να προστεθεί και η ακρίβεια. Οι ανατιμήσεις στις τιμές ενέργειας και στα βασικά προϊόντα διαβίωσης  , οδηγούν πολλές οικογένειες σε δυσχερή θέση και σε  δυσκολία να καλύψουν ακόμα και τις βασικές τους ανάγκες. Καλούμε την δημοτική αρχή να γεμίσει άμεσα, τώρα και χωρίς περιστροφές,  με πετρέλαιο τις δεξαμενές όλων των  σχολείων του Δήμου και μην ακούσουμε που θα βρει τα χρήματα γιατί γνωρίζει πολύ καλά. Επίσης την καλούμε να διεκδικήσει μαζί με άλλους δήμους που έχουν ξεκινήσει ήδη, την έναρξη των σχολικών γευμάτων σε όλα τα σχολεία και γυμνάσια. Δεν θα ανεχθούμε να πεινάσουν και να κρυώνουν τα παιδιά μας φέτος το χειμώνα και δεν υπάρχει   καμία δικαιολογία, ας το σκεφτούν κάποιοι γιατί υπάρχει και η ιστορία με τα tablets.

ΥΓ: Ένα υπέροχο σχολείο, το Ειδικό Σχολείο στο Λυγιά, έτοιμο, παραμένει στην κατασταση που φαίνεται στις φωτογραφίες κλειστο και τα παιδιά κάνουν μάθημα και δραστηριότητες στην πολυκατοικία. 

 


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου