ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Tι δηλώνει η Όλγα Κεφαλογιάννη για κυβέρνηση και ασφαλιστική αγορά


-Πολλαπλά μηνύματα για την κοινωνία, την ασφαλιστική αγορά και την πολιτική,στέλνει η βουλευτής της ΝΔ και Πρόεδρος του Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα (ΚΕΜΕΦΙ) κ. Όλγα Κεφαλογιάννη με συνέντευξή της στο Ασφαλιστικό ΝΑΙ και τον Λάμπρο Καραγεώργο.

Η κ. Κεφαλογιάννη με αφορμή και την παρουσίαση του ερευνητικού έργου του ΚΕΜΕΦΙ για τη γυναίκα και την ελληνική κοινωνία που υλοποίησε σε συνεργασία με την MRB HELLAS και τη στήριξη της Eurolife FFH, διατυπώνει την έντονη ανησυχία της για την εκδήλωση περιστατικών έμφυλης βίας στη χώρα μας.

« Όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα του ερευνητικού προγράμματος, οι έμφυλες ανισότητες καλά κρατούν σε όλους τους τομείς της ζωή μας» τονίζει η κ. Κεφαλογιάννη και τονίζει ότι πρέπει να αποχωριστούμε το «κολλώδες» πάτωμα, να «σπάσουμε» τη γυάλινη οροφή.

Χαρακτηρίζει εξαιρετική τη συνεργασία του ΚΕΜΕΦΙ με την Eurolife και τον κ Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου και σημαντικό τον ρόλο της ιδιωτικής ασφάλισης.

Στο πολιτικό πεδίο ξεκαθαρίζει πως - θα συνεχίσει να εργάζεται στο πλαίσιο τους κοινοβουλευτικής διαδικασίας και θα αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας μέσα από ουσιαστικό διάλογο με τους πολίτες καθώς «είναι ο τρόπος που επιλέγω να αξιοποιώ τη δύναμη που μου δίνουν οι Έλληνες πολίτες με την τιμητική ψήφο τους».

Υποστηρίζει ότι «η πολιτική παράταξη την οποία εκπροσωπώ άλλωστε θεωρώ ότι έχει και τους ανθρώπους, τις ιδέες και το πολιτικό κεφάλαιο που απαιτείται για να οδηγήσει τη χώρα σε μία καλύτερη προοπτική» ενώ εκτιμά ότι «η διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει επιτύχει σε τρία χρόνια διαδοχικών και σύνθετων κρίσεων να ενισχύσει την αξιοπιστία της χώρας στο εξωτερικό, να στηρίξει την οικονομία που δοκιμάστηκε πολλαπλά, να πετύχει σημαντικό ποσοστό ανάπτυξης μέσα στο 2021,καλύπτοντας απώλειες της χρονιάς κατά την οποία η πανδημία επέφερε στην οικονομική δραστηριότητα».

Τέλος αναγνωρίζει ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης της κυβερνητικής πολιτικής αλλά θεωρεί ότι «οι πολίτες αισθάνονται ότι έχουν μία κυβέρνηση που αν μη τι άλλο έχει γρήγορα αντανακλαστικά, προσφέρει σταθερότητα, μπορεί να αντιμετωπίζει σύνθετα προβλήματα και να εγγυάται την ασφάλειά τους».

Στην υπόλοιπη ειδησεογραφία μεταξύ άλλων μπορείτε να διαβάσετε:

Στο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ UNDERWRITING μία μοναδική ενότητα με ερευνητική ματιά και αποκαλύψεις συλλεκτικές, τα σχόλια για τον Χρήστο Γεωργακόπουλο, τη Μαριάννα Πολιτοπούλου, τον Πάνο Δημητρίου και για το τι άλλαξε επικοινωνιακά στην ελληνική ασφαλιστική αγορά ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου.

Σασμός ή Σιάξη και ελληνική ασφαλιστική αγορά

Οι γδικιωμοί-βεντέτες του παρελθόντος. Διαβάστε τι συμβαίνει σήμερα και γιατί πιο πολύ φαίνεται να επικρατεί ο «σασμός» και η «σιάξη» παρά οι «βεντέτες» και ο «γδικιωμός» στη μικρή ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Συνέδρια Πωλήσεων με πλούσιο φωτογραφικό υλικό

--NN Hellas & NN Hellas II :«Μεγαλώνουμε Μαζί»

--Interamerican: «Η Ανάπτυξη¨είστε Εσείς», το ισχυρό μήνυμα στα δίκτυα

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Δυνατή παρουσία και στην περιφέρεια

Πωλήσεις

Διαβάστε το μυστικό για να κάνετε τον πελάτη να πει «ΝΑΙ»

Και πως υπερνικάμε τις αντιρρήσεις

To «Ασφαλιστικό ΝΑΙ» στο Insurtech «DIA Amsterdam 2022»

Αποστολή Κωστής Σπύρου

Το «Ασφαλιστικό ΝΑΙ» βρέθηκε στο φετινό DIA είδε και άκουσε για τεχνολογίες μοναδικές που μπορούν να κάνουν την καθημερινότητα του ασφαλισμένου αλλά και του στελέχους μιας ασφαλιστικής εταιρείας καλύτερη, ευκολότερη, γρηγορότερη και φθηνότερη.

Συναισθηματικά

Η Δύναμη της Δημοκρατίας

Γράφει ο καθηγητής Γρηγόρης Φιλ. Κωσταράς

Διαβάστε το επίκαιρο άρθρο του εκδότη Ευάγγελου Σπύρου

Θάλασσα κι αλμυρό νερό να σε ξεχάσω δεν μπορώ

Μύρα, αλμύρα, μάρμαρα, Μαρία!

Ψυχολογία

Πάρτε μια ανάσα να σας φύγει το στρες

Συμβουλές από την ψυχολόγο Δρ Σμαρούλα Παντελή

Υγεία

Έρευνα του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

-- Χωρίς ιδιωτική ασφάλιση υγείας το 81% των πολιτών

της Θεσσαλονίκης

--Το 39,8% δυσαρεστημένο από τις δημόσιες υπηρεσίες Υγείας

Διαβάστε επίσης όλα τα νέα από τον χώρο της δημόσιας και ιδιωτικής υγείας και των φαρμακευτικών εταιρειών, που επιμελούνται οι δημοσιογράφοι του ΝΑΙ και κυρίως οι Άρης Μπερζοβίτης και Ανθή Αγγελοπούλου.

Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά

Ένα αναλυτικό ρεπορτάζ του συνεργάτη-ανταποκριτή μας στην Κύπρο δημοσιογράφου Γιάννη Σεϊτανίδη για τα επαγγελματικά ταμεία στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά.

Ακόμη άρθρα, αναλύσεις, μελέτες και τη δραστηριότητα όλων των ασφαλιστικών εταιριών με την έγκυρη ματιά των δημοσιογράφων του ΝΑΙ.

Nextdeal.
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου