ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δ.Λ.Τ.Ν.: και... "πας τυχερός... σωθήτω"

 


"Δεν ξέρω αν είμαστε τυχεροί ή το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπακτίας ή ο Δήμος κάτι ξέρουν .... παραπάνω! Πάντως το καλοκαίρι τελειώνει και ναυτικό ατύχημα δεν σημειώθηκε στην Παλαιοπαναγιά! Κανένα σκάφος δεν πέρασε για να πέσει πάνω στον αγωγό υπερχύλησης στο μέρος που δεν είναι ορατός! Σαν δεν ντρεπόμαστε και θέλουμα και τουρισμό! Και μόνο το θέαμα δικαιολογεί τις αποφάσεις για τις Γαλάζιες σημαίες"!


Φίλε μας, δίκαια έχεις και ...πολλά, αλλά...
Για σκέψου ! Μήπως το να είναι ορατός ο αγωγός είναι μια υψηλή τεχνική της ΔΕΥΑΝ και των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου ώστε:

Πρώτον : Να μην πλησιάζουν τα σκάφη (επαγγελματικά και αναψυχής) στην περιοχή τουλάχιστον την ημέρα; Μήπως το βράδυ "ανάβουν" φωτιστικά κατα μήκος της σωλήνας;
Αν ΝΑΙ....  Ειδοποίησέ μας!

και Δεύτερον :  Μήπως  με το να φαίνεται ο αγωγός προειδοποιεί για την "καθαρότητα των υδάτων" από τα λύματα και οι λουόμενοι να παίρνουν "μαύρο δρόμο από την... περιοχή":

Τα σκέφτηκες αυτά...
Και αντί να πεις ΜΠΡΑΒΟ στους αρμόδιους του Δήμου τους... κατηγορείς;

Για μελέτα το θέμα και.....

Μην πανηγυρίζεις ότι δεν σημειώθηκε "ναυτικό" ατύχημα... Είναι νωρίς ακόμα και οι τυχεροί... τελειώνουν!
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου