ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συνελήφθη αντιδήμαρχος – Κατηγορείται για «φακελάκι»

Στη σύλληψη του αντιδημάρχου του δήμου Θεσσαλονίκης Γιώργου Αβαρλή προχώρησε το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων.

Σύμφωνα με το voria.gr ο αντιδήμαρχος συνελήφθη με την ιδιότητα του ιδιώτη λογιστή, καθώς κατηγορείται – με έναν ακόμα λογιστή – ότι έδωσε φακελάκι με χρήματα σε εφοριακό για να τακτοποιήσει υπόθεση πελάτη του, ο οποίος κατήγγειλε και το περιστατικό.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, στην κατοχή του δεύτερου λογιστή βρέθηκαν προσημειωμένα χρήματα, που φέρεται να προορίζονταν για τον αντιδήμαρχο.

Οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ενώ σε λίγο θα βρεθούν ενώπιον του εισαγγελέα ποινικής δίωξης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντιδήμαρχος αρνείται την κατηγορία.

Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Αβαρλής

Πριν από λίγο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του μέχρι πρότινος συνεργάτη του.

“Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κάνει αποδεκτή την παραίτηση που υπέβαλε ο Αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιώργος Αβαρλής με αφορμή δικαστική εμπλοκή για ιδιωτική του υπόθεση”, αναφέρεται λιτά στην ανακοίνωση.

 

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου