ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυκλοφορεί σαν ανέκδοτο ότι: "Ναυπάκτιος" βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έβγαλε Νομαρχιακό... Λαγό!

 


"Σύμφωνα με την προκήρυξη και τον Κανονισμό, τα 13 μέλη της Ν.Ε. προβλέπεται τα τέσσερα τουλάχιστον να είναι γυναίκες και το ένα κάτω των 35 ετών." 

Οι Εκλογές για τα "Όργανα" του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. τελείωσαν ... αισίως και τώρα άρχισαν κάτι άλλα... "Όργανα" που "κελαιδούν" σε κοινόχρηστους χώρους και χώρους... διασκέδασης!

Και τι δεν ακούς εκεί! Από το να ξεκαρδίζεσαι έως το να ... κλαις!

Ακούστε και... προβληματιστείτε:

Έλεγε ο ένας: "Επειδή ο κάτω των 35 υποψήφιος, ήταν ένας και μοναδικός και αυτός Ναυπάκτιος, φέρελπις μεν αλλά μη αρεστός στον βολευτή μας, αυτός φρόντισε να είναι και άλλος υποψήφιος μη Ναυπάκτιος κάτω των 35 και τον πριμοδότησε με ψήφους αγωνιζόμενος δυναμικά για την εκλογή της αρεσκίας του.... Και έβγαλε Λαγό η Ναύπακτος και ο βολευτής μας!"  (γέλια)

Ένας άλλος συνεχίζει:

"Είμαι γνήσιος Ναυπάκτιος και παρακολουθώ τα ντόπια πολιτικά  καθώς και την παρουσία των πολιτικών μας για το καλό του τόπου μας! Σας πληροφορώ λοιπόν, ότι ο εν λόγω βουλευτής δεν έχει να παρουσιάσει τίποτα και δεν έχει συμμετοχή σε κανένα έργο της Ναυπάκτου και της Ναυπακτίας! Κράτησε ΟΛΗ την δυναμική του να αγωνιστεί ώστε να μην εκλεγεί στην Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ... Ναυπάκτιος αλλά ... ξενόφερτος Λαγός!"

Στη συζήτηση μπαίνει και τρίτος.. Ποιο σοφός:   "Ναι ρε σεις... Κατά τα άλλα ο βολευτής μας, σε κάθε εκλογές ζητά για πάρτη του τις ψήφους των Ναυπακτίων ως Ναυπάκτιος! Και σε δυό εκλογικές αναμετρήσεις το πέτυχε, "πέφτοντας από την Ακρόπολη"! Με την χθεσινή του ενέργεια ωστόσο απέδειξε το "συμφεροντολογικό του αντιΝαυπακτιακό μένος!"

Καιι ξανά ο πρώτος... ξαναχτυπά:  "Σύντροφοι...  Γράψτε το κάπου... Να μην ξεχάσετε να τον χειροκροτήσετε σε καμιά εκδήλωση, παρέλαση ή... Λιτανεία! Εκεί... παρουσιάζεται... Εκεί εξαντλεί όλη του την "αγάπη' για τον.. Έπαχτο'!"

-- "Την επόμενη φορά μην παραλείψουμε να τον σηκώσουμε και στα... χέρια!...  Να τον χαιρόμαστε"!... Δηλώνει ο... φιλόσοφος!

 Αυτά τα, ουκ ολίγα, ακούστηκαν από συμπολίτες μας στην "όχι και τόσο τιμητική για τη Ναύπακτο και Ναυπακτία" συντροφική συζήτησή τους!

Εμείς, τα καταγράψαμε, θα τα ψάξουμε και θα επανέλθουμε!

Ελπίζουμε να ελιναι λόγια του... Καφενείου αλλά... έτσι και αληθεύουν, αλίμονο αν διαπιστωθεί ότι υπάρχουν Ναυπάκτιοι και μάλιστα βουλευτές που ενώ δηλώνουν "προστάτες" των συμπολιτών τους, "υφαρπάζοντας την ψήφο τους" τους.... τορπιλίζουν...

Αυτά ούτε παλαιοματικές εποχές δεν γινόντουσαν !

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου