ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αν. Φλώρος Επικεφαλής Παράταξης " Νέα Εποχή για τη Δωρίδα": «οι καιροί ού μενετοί»

 


Στις 22/03/2022 με ανοιχτή επιστολή προς τον Δήμαρχο  ζητήσαμε ενημέρωση για την επικαιροποίηση της μελέτης για τον παραλίμνιο αγωγό, εκφράζοντας συγχρόνως την ανησυχία μας για την ένταξη στο ταμείο Ανάκαμψης του ιδιαιτέρως σημαντικού για την περιοχή μας έργου.

   Ευτυχώς, αυτή τη φορά βρήκαμε ευήκοα ώτα στη Δημοτική Αρχή, η οποία συγκάλεσε έκτακτη -δια περιφοράς- κατεπείγουσα συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής στις 23/03/2022 με μοναδικό θέμα: «έγκριση διάθεσης πίστωσης, έγκριση προσφυγής στην διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις λόγω κατεπείγουσας ανάγκης για την εκπόνηση της σχετικής μελέτης».

   Φυσικά εγκρίνουμε την εκπόνηση της ανωτέρω μελέτης και στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις το σημαντικό αυτό έργο του παραλίμνιου αγωγού, ασκώντας παράλληλα τις όποιες παρεμβάσεις απαιτούνται για την υλοποίησή του.

    Η Κυβέρνηση, μετά από συνεχείς και εμπεριστατωμένες προτάσεις του Βουλευτή Φωκίδας και Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Ι. Μπούγα και όλων των πολιτικών παραγόντων του Νομού μας, δείχνει ουσιαστικό ενδιαφέρον για την υλοποίηση του εν λόγω και αντίστοιχων έργων τόσο για τον Δήμο μας, όσο και για τον Νομό μας γενικότερα.

     Η επίσκεψη στον Νομό μας και στον Δήμο μας κορυφαίων Υπουργών και στελεχών της Κυβέρνησης, καθώς και μελών επιτροπών του Κοινοβουλίου, επιβεβαιώνει τα παραπάνω.

     Ήδη, έχει Δημοπρατηθεί και ξεκινάει η υλοποίηση του τμήματος της Διαγωνίου Οδού Μπράλος-Άμφισσα. Πρέπει από την πλευρά μας ως Δήμος να εκπονήσουμε τη μελέτη του τμήματος Άγιος Νικόλαος - Όρια Ναυπάκτου για να είμαστε έτοιμοι όταν προχωρήσει και το υπόλοιπο τμήμα Άμφισσα -Ιτέα -Αντίρριο.

      Η συγκυρία είναι πρώτη φορά τόσο ευνοϊκή για την περιοχή μας.

     Ας βγει, επιτέλους, η Δημοτική Αρχή από τη φάση της Απραξίας και της Αδράνειας και όλοι μαζί να εργαστούμε, ώστε να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον Τόπο μας και να βρεθούμε επιτέλους στην θέση που πραγματικά μας αξίζει.

            Όπως έλεγαν και οι πρόγονοι μας «οι καιροί ού μενετοί».

 

 

Ο επικεφαλής της Παράταξης

Αναστάσιος Φλώρος

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου