ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ουκρανία: Γέμισε το TikTok πανέμορφες Ουκρανές που κατατάσσονται στον στρατό


 Η ειρήνη στην Ουκρανία κρέμεται από μια κλωστή. Ρώσοι και Ουκρανοί είναι με το δάχτυλο στη σκανδάλη και αρκεί μια σπίθα που θα ανάψει την μπαρουταποθήκη με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Εθελοντές και εθελόντριες σπεύδουν να καταταγούν στον Ουκρανικό στρατό από τη μία αλλά και στις δυνάμεις πολιτοφυλακής των αυτονομιστών από την άλλη. Και μέσα σε όλα αυτά το διαδίκτυο παίζει τον δικό του ρόλο και γίνεται μέσω προπαγάνδας.

Όπως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για παράδειγμα που έχουν γεμίσει από Ουκρανούς που ντύνονται στα χακί για να υπερασπιστούν τη χώρα τους. Ουκρανοί και Ουκρανές κάνουν αναρτήσεις ντυμένοι στρατιώτες και ετοιμοπόλεμοι να τραγουδούν πατριωτικά τραγούδια με ακμαίο το ηθικό τους.

Αυτό που κλέβει την παράσταση όμως είναι οι αναρτήσεις των γυναικών της Ουκρανίας. Η New York Post εντόπισε τέτοια βίντεο γυναικών που έχουν ενταχθεί στις ένοπλες δυνάμεις. Σε αυτά οι γυναίκες στα χακί, χορεύουν, επιδεικνύουν τα όπλα τους, κάνουν περιπολίες ή βρίσκονται στα χαρακώματα.

Και φυσικά κυριαρχούν τα πατριωτικά συνθήματα «Η Ουκρανία πάνω από όλα» και διάφορα άλλα.


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου