ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: "Ιδού τα ... έργα σας! Σπάσαμε τα αυτοκίνητα..."


 "Καταγγέλλω τον Δήμο Ναυπακτίας ... Την νυν και προηγούμενη δημοτική Αρχή για την αδιαφορία τους στην κατάσταση που επικρατεί στην παραλιακή Παπαοπαναγιάς...  Έσπασα το αυτοκίνητό μου σε λακκούβα που δεν... φαινόταν λόγω νερού!.. Και δεν είμαι ο μόνος... Το χειρότερο όμως είναι ότι εκεί στον Δήμο δεν νοιάζεται κανένας ..  Συμπολίτευση και Αντιπολίτευση.... Σημειώστε ότι στο σημείο έχουν τις σπιταρόνες τους πρώην Αντιδήμαρχοι και δεν μιλάνε... Αυτό κάτι "λέει" αλλά... δεν είναι του παρόντος! Έχω σκεφτεί να κάνω αγωγή στον Δήμο και όπως πάει, με την αδιαφορία τους και τα... "μεγάλα λόγια" τους θα το ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ... Αν και ξέρουμε όλοι ότι και να πληρώσει ο Δήμος.. Δεν τους νοιάζει... Θα πληρώσουν από τα λεφτά του κοσμάκι που τον έχουν τρελάνει στα δημοτικά Τέλη και στις... " παραβάσεις στάθμευσης" στην ερημιά των παραλιών..."

Και ο Καταγγέλων συνδημότης μας, συνεχίζει:

"Σήμερα κάνω την καταγγελία ανώνυμα! Σε λίγες μέρες θα την κάνω Επώνυμα και θα καλέσω τους συνδημότες μας που έχουν πάθει ο π ο ι δ ή π ο τ ε Οικονομική βλάβη από την κατάσταση της παραλιακής στην Παλαιοπαναγιά να προβούμε όλοι μαζί σε ΑΓΩΓΗ κατα του Δήμου Ναυπακτίας και των Τεχνικών Υπηρεσιών του, ονομαστικά και Ανώνυμα..."

Ήταν "χείμαρρος" στη Καταγγελία του ο Αναγνώστης μας... Και όπως μας είπε κατ'  ιδίαν, αυτά τα καταγγέλλει τώρα "μπας και ευαισθητοποιηθεί ή ταρακουνηθεί κάποιος εκεί στον Δήμο απ'  αυτούς που λένε τα... "μεγάλα λόγια" που δεν είναι απαραίτητο να ανήκει στην συμπολίτευση.....

Και όπως είπε : "Θα πει ονόματα"!   

Εμείς δεν θα συμπληρώσουμε τίποτα... Δες τε μόνοι σας τις φωτό που είναι τωρινές....  

Μήνες μετά την καταστροφική νεροποντή που δεν βρήκε αντίσταση "σωστών έργων" στο πέρασμάτης!

Δήμος Ναυπακτίας...  Ναύπακτος 2022...  Οι παράλιοι ιδιοκτήτες οικομέδων έχουν αφήσει ελεύθερο χώρο για επέκταση του παραλιακού δρόμου της Παλαιοπαναγιάς... Ένας δρόμος πολύ εξυπηρετικός και Τουριστικής Ανάπτηξης... 

  Ο Δήμος....ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ





Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου