ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Πάνω από 500 στελέχη καταγγέλλουν Πολάκη για μπούλινγκ κατά Φίλη


 Τη στήριξή τους στο Νίκο Φίλη εκφράζουν εκατοντάδες στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και φωτογραφίζοντας τον Παύλο Πολάκη κάνουν λόγο για εσωκομματικό μπούλινγκ που «δεν είναι ίδιον της Αριστεράς».

Οι προσωπικές επιθέσεις σε κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με αρχή εκείνη προς τον Νίκο Φίλη, αμέσως μετά το τέλος της πρόσφατης συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας, όπου ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε την εκλογή προέδρου και ΚΕ από τη βάση προκαλώντας τη διαφωνία του κ. Φίλη ο οποίος μιλάει για αρχηγικό κόμμα και «star system» καθώς και για συστημική μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ  φαίνεται ότι προβληματίζει ένα διογκούμενο αριθμό μελών του και μάλιστα από τη λεγόμενη «βάση».

Η έγνοια, όπως επισημαίνουν οι υπογράφοντες, για ένα συνέδριο με απολύτως δημοκρατικές διαδικασίες, με αμοιβαίο σεβασμό στις διαφορετικές απόψεις που ελεύθερα θα εκφράζονται από και προς πάσα κατεύθυνση ώστε η τελική τους σύνθεση να συμβάλει στον στόχο του κόμματος για πτώση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, αποκρυσταλλώθηκε στο παρακάτω κείμενο που φέρει 500+ υπογραφές.

Μεταξύ αυτών που υπογράφουν είναι η βουλευτής Φωτεινή Βάκη, 13 ακόμα πρώην βουλευτές και πρώην υπουργοί όπως οι κ.κ. Φωτάκης και Παρασκευόπουλος, ιστορικά στελέχη όπως οι κ.κ. Πετραλιάς και Κλαυδιανός, πανεπιστημιακοί και μέλη του think tank του ΣΥΡΙΖΑ.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου