ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Α. ΚΟΤΣΑΝΑΣ: ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ‼️

 

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπακτίας κ. Ανρ. Κοτσανάς με Ανάρτησή του στο f.b. βάλει κατά της δημ. Αρχής και της ΔΕΥΑΝ επειδή δεν εξέδωσαν καμά Ανακοίνωση για προληπτικά μέτρα προστασίας των δημοτών από την επικείμενη κακοκαιρία με χαμηλές θερμοκρασίες....

Το ακριβές κείμενο της Ανάρτησης έχει ως εξής:

Ο Δήμος Ναυπακτίας ίσως είναι ο μοναδικός από τους 332 δήμους της χώρας ο οποίος με αφορμή τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που αναμένονται στην περιοχή μας δεν έχει εκδώσει ούτε μια ανακοίνωση που να ενημερώνει τους πολίτες για την λήψη απαραίτητων μέτρων προστασίας έναντι του επικείμενου παγετού!!!
Σημειωτέον ότι έως τώρα ο δήμος δεν έχει ανακοινώσει όπως όφειλε τις θερμαινόμενες αίθουσες για τους πολίτες, καθώς επίσης ούτε η ΔΕΥΑΝ έχει προβεί σε ανακοίνωση για μέτρα προστασίας λόγω του επικείμενου παγετού τόσο των σωληνώσεων όσο και των υδρομετρητών των καταναλωτών της!!!
Αυτά λαμβάνουν χώρα μόνο στο Δήμο Ναυπακτίας…!!!

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου