ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το ΙΝΚΑ Κρήτης προς τους Δανειολήπτες

 


Η Αριάδνη Νούκα, που πήδηξε το εφετείο με ανάρτηση της προσφυγής της κατ ευθείαν στην Ολομέλεια και η Πρόσθετη Παρέμβαση του ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ με τον δικηγόρο μας κο Γιάννη Μυταλούλη, απορρίφθηκαν μεν από την Ολομέλεια με κεραυνούς τότε ότι αποτέλεσε τον καιάδα για τους δανειολήπτες, Αλλά ΤΩΡΑ Η ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, για το οποίο λοιδορηθήκαμε από φίλους συνεργάτες και εχθρούς, ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΕ.

ΟΠΟΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΙ ΑΓΡΑΜΑΤΟΙ.

Ο Γιάννης Μυταλούλης και επίσης και η Αριάδνη Νούκα είναι παρ Αρείω πάγω που αμφισβητήθηκε και, ξέρουν γράμματα και βάζουν γυαλιά και στην σύνθεση της ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ που νομίζει ότι είναι θεριστής και κάνει βόλτα στ αλώνια. Εμ ΔΕ !!!!

Τώρα αρχίζει ο χορός των Λύκων, τράπεζες και τραπεζίτες, ήρθε η ώρα σας.

Το ΙΝΚΑ με τον δικηγόρο του ΙΝΚΑ Γιάννη Μυταλούλη, αρχιτέκτονα με τετακε της επιτυχίας,  με συμβατική αμοιβή ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΗΜΕΡΑ ΜΕΛΛΗ θα ικανοποιήσει το δικαίωμα των δανειοληπτών.

Περισσότερα αργότερα και η Ολομέλεια να χρησιμοποιεί covid free στο μέλλον.


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου