ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κουρουμπλής : Θα καταθέσω μήνυση στον Άρειο Πάγο


 Επιμένει στα περί «δολοφόνων» που οδήγησαν στη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος όχι μόνο επαναλαμβάνει, ότι δεν μετανιώνει για όσα είπε στη Βουλή αλλά και προτίθεται το αμέσως επόμενο διάστημα  να καταθέσει στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μηνυτήρια αναφορά με καταγγελίες για απώλειες ασθενών που έμειναν αβοήθητοι λόγω εγκληματικών παραλείψεων.

Δεν έχει μετανιώσει

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, επέμεινε πως εκφράστηκε με ειλικρίνεια και δεν είπε κάτι έξω από την αλήθεια και την πραγματικότητα. Τόνισε ότι δεν μετανιώνει γιατί, όπως είπε, όταν ζεις την κραυγή αγωνίας ανθρώπων που χάνονται αβοήθητοι και συμμετέχεις, συμπάσχεις. Είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, φίλοι, συγγενείς.

Το τελευταίο που θα σκεφτόμουν, πρόσθεσε ο κ. Κουρουμπλής, είναι η τιμωρία του Προέδρου της Βουλής που για πρώτη φορά επέδειξε τόσο μεγάλη ευαισθησία, γιατί υπήρξαν και πολιτικοί που μας είπαν ότι «κάψαμε»  ανθρώπους, που μας είπαν προδότες. Είναι βαρύτατος χαρακτηρισμός να σε πουν προδότη της πατρίδας, τόνισε, αναφερόμενος ουσιαστικά στο Μάτι και τη Συμφωνία των Πρεσπών, όταν ο ίδιος ήταν βουλευτής και υπουργός της τότε κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Χάνονται άνθρωποι αβοήθητοι

Τόνισε ότι είπε αυτό που ένιωθε και εξακολουθεί να το λέω προκειμένου να καταλάβουν μερικοί ότι δεν μπορούν να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν στο βήμα της Βουλής, να αυτοθαυμάζονται μέσα σε μια λογική αυταρέσκειας και κανένας να μην αναφέρεται ότι κάθε μέρα έχουμε 100 απουσίες. Χάνονται άνθρωποι και χάνονται αβοήθητοι.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου