ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αιγόκερως


 

Γενικά

Ο μήνας σου φέρει όλα τα χαρακτηριστικά μιας ριζικής ανανέωσης των πάντων και παρότι κάποιες εξελίξεις δεν θα σου αρέσουν καθόλου, το αίτημα του Πλούτωνα δεν αλλάζει: Αναγέννηση κι επανεκκίνηση πάνω στις στάχτες σου και είναι εκείνος που θα σε βοηθήσει να πετύχεις ακόμη κι αν βρεθείς στην έρημο χωρίς νερό. Θα τον… καταλάβεις για τα καλά στις 23, τις 25 και τις 29/12 αλλά το «πακέτο» δεν νοείται χωρίς να μπει στην εξίσωση η Πανσέληνος της 18ης Ιανουαρίου. Εκεί τα ψέματα τελειώνουν, είτε συμβεί κάτι που αφορά εσένα, είτε -το πιθανότερο- προκύψει ένα πολύ σοβαρό και… τελειωτικό ζήτημα σε κάποιον δικό σου άνθρωπο.

Από την πλευρά σου πάντως εκείνο που μπορείς να διαχειριστείς είναι η αντίδραση σου σε οτιδήποτε το «μοιραίο», αφού να το αποφύγεις είναι δύσκολο αν όχι αδύνατον κι αν παρ’ ελπίδα «κολλήσεις» θα έχεις προσφέρει τις χειρότερες υπηρεσίες στον εαυτό σου και τη ζωή σου.

Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βάζει σε μια… ρετρό διαδικασία στα προσωπικά σου αλλά δεν προσφέρεται για αισθητικές παρεμβάσεις.

Ένας ακόμη ανάδρομος πλανήτης, ο Ερμής στον Υδροχόο, θα σου στερήσει πόρους ή/και θα σε αναγκάσει να αναζητήσεις εναλλακτικές λύσεις από τις 13/1 κι ύστερα.

Κατά τα άλλα ενδιαφέρουσες εξελίξεις αναμένονται και στα εργασιακά σου, με τον Δεκέμβριο να έχει ένα θετικό πρόσημο, ίσως μάλιστα με το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα να υπάρξει και μια κρυφή συμμαχία. Στο ίδιο διάστημα μπορεί να αρθεί κι ένας περιορισμός στα περιουσιακά σου ή να φτιάξεις το νέο σπιτικό σου, στην συνέχεια όμως ο Άρης στον Τοξότη… δεν σου τα λέει καλά, αφού το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα (11/1) σε παραπέμπει σε ίντριγκες. Λάθη και αστοχίες, ενώ έχει… ράμματα και για την υγεία σου, που απειλείται με μια ίωση, μια αλλεργία ή μια δηλητηρίαση.

Όσο για τον Δία, που περνά στους Ιχθύς στις 29/12 αναμένεται να αναβαθμίσει τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες με νέα αποκτήματα, ενώ ευνοεί τις σπουδές και τα ταξίδια σου.

Οικονομικά

Η περίοδος που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Υδροχόο (από τις 13/1) είναι και η πιο… ανάποδη για σένα, αφού αναμένεται να μπλοκάρει μια πηγή εσόδων, ενώ και στις αγορές σου θα χρειαστεί οπωσδήποτε μια… κάρτα αλλαγής! Το καλό βέβαια είναι ότι προλαβαίνεις να κάνεις τις πιο σημαντικές κινήσεις σου μέχρι τις 29/12 που ο Δίας θα βρίσκεται ακόμη στον 2ο ηλιακό οίκο σου κι αν ξοδέψεις και κάτι παραπάνω λόγω των εορτών, δεν πειράζει… εσύ να είσαι καλά! Επιπλέον, τον Δεκέμβριο μπορεί να διεκδικήσεις και να πάρεις περισσότερα σε σχέση με ένα περιουσιακό ζήτημα. Όσον αφορά τώρα στα εργασιακά σου, η εικόνα δεν είναι καλή τον Ιανουάριο, αφού με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα το παρασκήνιο… οργιάζει και δεν αποκλείεται να σε «αδειάσουν» σε μια υπόθεση.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου