ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ανατέλλει η εποχή Ανδρουλάκη – Σαρωτική νίκη με ποσοστό άνω του 68%


 Σαρωτική είναι η νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη στο δεύτερο γύρο των εκλογών του Κινήματος Αλλαγής, καθώς λαμβάνει ποσοστό 68,42% έναντι του 31,58% που συγκεντρώνει  ο Γιώργος Παπανδρέου .  Με καταμετρημένο το 70% των ψήφων, ο κ.Ανδρουλάκης επιβεβαιώνει τα προγνωστικά που τον ήθελαν να κόβει πρώτος το νήμα, πραγματοποιώντας το,  μάλιστα, με τρόπο εντυπωσιακό.

Η διαφορά που φαίνεται χωρίζει τους δύο υποψηφίους αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στον Νίκο Ανδρουλάκη και στον «αέρα» ανανέωσης που υποσχέθηκε να φέρει στο Κίνημα Αλλαγής. Αποτελεί μια καθαρή εντολής νίκης για τον Κρητικό Ευρωβουλευτή, ενόψει της επόμενης ημέρας στο κόμμα, που θα τον βρει στον προεδρικό θώκο.

Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Παπανδρέου παρά το «σκληρό ροκ» που ακολούθησε τις τελευταίες ημέρες, εξαπολύοντας μάλιστα και προσωπικές επιθέσεις κατά του συνυποψήφιού του, δεν κατάφερε να αλλάξει τις εις βάρος τη συνθήκη, όπως αυτή είχε διαμορφωθεί από τον πρώτο γύρο των εκλογών.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός, που αφορά τη δυναμική που σχηματίζει ξανά το Κίνημα Αλλαγής, πως και στον β’ γύρο η προσέλευση μεγάλη και πολύ πιο μαζική από την αντίστοιχη του 2017. Συνολικά 206.000 πολίτες συμμετείχαν στις δεύτερες εκλογές, δηλαδή το 76% όσων ψήφισαν στον α’ γύρο.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου