ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Γερμανία: Ιερέας έπαιξε με καμπάνα τον εθνικό ύμνο της.... Τουρκίας


Στενοί και ισχυροί είναι οι ιστορικοί δεσμοί Γερμανίας και Τουρκίας. Τόσο στενοί που όχι μόνο φτάνουν μέχρι τις μέρες μας, αλλά αποδεικνύονται και σε καθημερινή βάση.

Να σημειωθεί πως διόλου τυχαίο δεν είναι ότι στη Γερμανία υπάρχει η πολυπληθέστερη τουρκική ομογένεια, η οποία μάλιστα καθορίζει σε μεγάλο βαθμό και το αποτέλεσμα των γερμανικών εκλογών.

Αυτό που συνέβη στις 29 Οκτωβρίου όμως, δεν έχει προηγούμενο. Εκείνη την ημέρα οι Τούρκοι πανηγυρίζουν την Γιορτή της Δημοκρατίας (εδώ γελάμε ηχηρά!). Οπότε καθολικός ιερέας σε εκκλησία στο Ιλλερτίσεν της Γερμανίας. Και τι σκέφτηκε ο αθεόφοβος για να τους τιμήσει;

Να «παίξει» με τον ήχο της καμπάνας τον εθνικό ύμνο της Τουρκίας! Ο απόλυτος παραλογισμός, όταν μάλιστα στην Τουρκία καταπατούνται και τα θρησκευτικά δικαιώματα των καθολικών, ενώ έχουν δολοφονηθεί τα τελευταία χρόνια και καθολικοί ιερείς!

Almanya'nın Illertissen kasabasında bir katolik kilisesinin Papazı, Türklere jest yapmak için 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda kilisenin çanıyla İstiklal Marşı çaldı

https://twitter.com/i/status/1455078152259112964

 

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου