ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στη Ναύπακτο "αλωνίζουν" τα ... αδέσποτα!


 "Αλωνίζουν" τα αδέσποτα  στη Κεντρική Πλατεία Φαρμάκι και Κεντρικούς δρόμους της Ναυπάκτου, τρομοκρατόντας τους διαβάτες και ενοχλόντας τους θαμώνες των Cafe....Και ποιός τολμάει να τα πειράξει;...  

Προστατευόμενα από τους "φιλόζωους" είναι δίχως εκείνοι να νοιάζονται για τον  άνθρωπο...

Να θυμίσω εδώ ότι στις 19(:) Οκτωβρίου, ο αναγράφων δέχτηκα επίθεση απο ένα λευκό αδέσποτο στην οδό Αθηνών (στροφή Μπούσγου) , με δάγκωσε στο δεξί πόδο και μου έσκισε το παντελόνι..... Τηλεφώνησα στην Αστυνομία, ανέφερα το συμβάν με την παρότρυνση να μεριμνήσουν ώστε να μην υπάρξη κάποιο σοβαρότερο επεισόδιο ή επιτεθεί σε μικρό ανήλικο παιδί!

Μου απάντησαν από το Α.Τ. ότι θα ειδοποιήσουν σχετικά τον Δήμο Ναυπακτίας που είναι αρμόδιος... Όσο για τη ζημιά στο παντελόνι θα πρέπει να καταθέσω μήνυση κατα του Δήμου για να αποζημειωθώ ...  Πράγμα που δεν έκανα αφού εκεί επαφίονται οι Αιρετοί μας! Στην "φιλοπατρία" των δημοτών!

Σήμερα, δημότης μας, έζησε την ίδια κατάσταση ευτυχώς χωρίς προβλήματα και "έξω φρενών" ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ τον Δήμο Ναυπακτίας για την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Ναυπάκτου από αδέσποτη αγέλη σκύλων και ΡΩΤΑ:

"Τα χρήματα που παίρνει ο Δήμος Ναυπακτίας για τη περισυλλογή των Αδέσποτων και την φροντίδα τους σε ειδικούς χώρους, που πηγαίνουν;  Ποιοί τα διαχειρίζοντα; Δε θέλω να πιστέψω ότι κάποιος ή κάποιοι τα... καρπούνται; Επι τέλους ας μην βάζουν τη ζωή, την υγεία, ή την ακεραιότητα των δημοτών ή διερχομένων πάνω από τα αδέσποτα..."! 

"Αυτή την απάντηση την περιμένω επίσημα από τον Δήμο γιατί, αν δεν απαντήση, ο νους  θα τρέξει σε "πονηρές" ενέργειες κάποιου ή κάποιων  ή όλων των εμπλεκομένων κάτι φυσικά που κυκλοφορεί ευρέως στις κατ΄ ιδίαν συζητήσεις των δημοτών"!

Εγώ, αυτό που έχω να επισημάνω είναι ότι  Αδέσποτα, δεν κυκλοφορούν μόνο στο Κέντρο της πόλης αλλά και στις γειτονιές....

Για παράδειγμα στο Γρίμποβο όλο το καλοκαίρι ήταν ο φόβος και ο τρόμος των παιδιών.... Τα αδέσποτα γίνονταν επικίνδυνα όταν περνούσε κάποιος με το ... "οικόσιτό του"! 

Είχαμε γίνει μάρτυρες επίθεσης σε συνοδευόμενο που ο συνοδός του είχε μαζί του και το ανήλικο παιδί του αλλά και σε επίθεση κυρίας που είχε μωρό στο καροτσάκι.....

Καταγγελίες όμως ανεπίσημες υπάρχουν και από εργαζόμενους που επιστρέφουν στα σπίτια τους το βράδυ... Δεν είναι λίγοι οι δημότες μας που έχουν δεχτεί επίθεση στα στενά της πόλης την νύχτα.....

Τέλος, θα θέλαμε και μεις να μάθουμε ποιός θα μεριμνήσει ώστε και ο κόσμος να νοιώσει ασφαλείς και η πόλη της Ναυπάκτου να αλλάξει όψη; Αφήστε τους οδηγούς διερχομένων αυτοκινήτων που εκτός της ζημιάς του οαχήματός τους θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τη δίωξη για τυχόν χτύπημα ενός αδέσποτου, πέρα από την "κατακραυγή" των φιλόζωων.....

Μια ιδέα που μας κατατέθηκε για παρέμβαση του Κυρίου Εισαγγελέα ή για κατάθεση Αγωγών εναντίον του Δήμου από παθόντες δημότες ή μη, δεν την θεωρούμε ... άσχημη!




  


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου