ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ: Δημ. Παράταξη " ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ: "ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ"

 


Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η ένοχη σιωπή του Δημάρχου κ. Γκίζα και μελών της παράταξής του σε επώνυμες καταγγελίες, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, για αδιαφάνεια και κακοδιαχείριση στις δαπάνες του Δήμου. 

Στο χθεσινό μάλιστα Δημοτικό Συμβούλιο ακούστηκαν βαρύτατες καταγγελίες, από πολλές πλευρές και δεν αισθάνθηκε την ανάγκη ως επικεφαλής της δημοτικής αρχής, όχι μόνο να τις αντικρούσει αλλά ούτε καν να τις διαψεύσει. 

Υπάρχει ζήτημα βέβαια πολιτικού ήθους της παράταξής του και του ιδίου, κάτι που έχουμε πολλές φορές επισημάνει έως σήμερα, αλλά η περαιτέρω ανοχή τέτοιων καταστάσεων στο όνομα οποιωνδήποτε σκοπιμοτήτων που εξυπηρετούν τον ίδιο και τους συν αυτώ  στη νομή της εξουσίας, δεν γίνονται αποδεκτές και  τις αποδοκιμάζουμε. 

Είναι σκανδαλώδες οι  εμπλεκόμενοι  να αψηφούν τον κόσμο γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν στην πλάτη του, χωρίς καμία επίπτωση και χωρίς κανένα ηθικό φραγμό.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου