ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: "Θα ζητήσετε επιτέλους συγγνώμη από το Ναυπακτιακό λαό;"


 


 

Απορία και προβληματισμό προκαλούν πλέον οι δημόσιες τοποθετήσεις των στελεχών της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας».  Και αυτό, γιατί είτε συνεχίζουν να αγνοούν τα πραγματικά γεγονότα είτε σκοπίμως τα παραποιούν προς δημιουργία εντυπώσεων.

Αντί να επιδεικνύουν συστολή απέναντι στα δύο βασικά μυθεύματα που στηρίχθηκαν προεκλογικά ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν πολιτικά, συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο.

Μύθευμα 1ο: Τουριστικό καταφύγιο στο Γρίμποβο.  Ενώ, προέβαιναν σε βαρύγδουπες δηλώσεις οι εκπρόσωποι της προηγούμενης δημοτικής αρχής ότι έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση και ξεκινά η κατασκευή του, είναι γνωστό, σε όλη την κοινωνία της Ναυπακτίας πλέον, ότι είχαν προχωρήσει τη διαδικασία μόνο για ένα μικρό μώλο!  Επιχειρώντας μάλιστα να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη παρουσίαζαν δημοσίως …«πλήρη σχέδια»! Και όταν η παρούσα δημοτική αρχή εξέθεσε με σοβαρότητα τα πραγματικά δεδομένα, το μοναδικό τους επιχείρημα ήταν «βρήκαμε εμείς το 1,8 εκ., βρείτε εσείς σε λίγους μήνες τα υπόλοιπα 8 εκ. ευρώ!» για ένα έργο που χρηματοδοτείται μόνο από δημόσιες επενδύσεις. Λίγο αργότερα μάλιστα, επιδιδόμενοι στην προσφιλή για τους ίδιους τακτική της διαρροής ψευδών ειδήσεων, βρίσκοντας πάντα πρόθυμους πομπούς για την αναπαραγωγή τους, υποστήριξαν ότι τα εξασφαλισμένα χρήματα θα μεταφερθούν στη Βόνιτσα (!)

Μύθευμα 2ο: Οικόπεδο για την κατασκευή του 3ου Δημοτικού Σχολείου στη θέση «Ξυνοροδιά». Προέβησαν τον Δεκέμβριο του 2016 στην αγορά ενός οικοπέδου σπαταλώντας ουσιαστικά χρήματα του Δήμου, καθώς γνώριζαν από πριν ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να κατασκευαστεί εκεί σχολείο! Αποτέλεσμα των ενεργειών τους ήταν το Συμβούλιο της Επικρατείας να κρίνει τη συγκεκριμένη περιοχή ως «γεωργική γη υψηλής παραγωγικότητας» και ότι βρίσκεται σε «ζώνη δυνητικά υψηλού κινδύνου πλημμύρας». Αλήθεια, για τα 200.000 ευρώ που ξοδεύτηκαν για το συγκεκριμένο οικόπεδο, θα ζητήσει κανείς συγγνώμη από τον ναυπακτιακό λαό;

Αυτή τη στιγμή, ο Δήμος Ναυπακτίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια και το Λιμενικό Ταμείο εξασφάλισαν όχι μόνο να μη χαθούν τα χρήματα, αλλά να προχωρήσουν τόσο η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου της πόλεως της Ναυπάκτου όσο και το έργο του αγκυροβολίου στη Βαριά που θα υποβληθεί προς χρηματοδότηση στο Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΠΠΑ).

Κύριοι της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας», θα ήταν καλό να πάψετε να στηρίζεστε σε αίολα αντιπολιτευτικά επιχειρήματα και προεκλογικά τερτίπια και να επιδείξετε επιτέλους συστολή απέναντι στα πραγματικά γεγονότα που αποτελούν τους αδιάψευστους μάρτυρες των ενεργειών σας. Βάλτε επιτέλους ένα τέλος στον κατήφορό σας.  Εμείς δε θα σας ακολουθήσουμε. Η Ναυπακτία έχει ανάγκη από σοβαρότητα και η παρούσα δημοτική αρχή έχει αποδείξει από την έναρξη της θητείας της ότι κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου