ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ναύπακτος: Με 18.685 μόρια, το «δώρο» στους γονείς που έχασαν τη «μάχη» με τον κορωνοϊό


 Πριν δύο μήνες  η Ναύπακτος συγκλονίστηκε από τον αδόκητο χαμό δύο αγαπημένων προσώπων.

Ο πρώην αντιδήμαρχος Κώστας Καρακώστας (σε ηλικία 56 ετών) και η σύζυγος του Νικολίτσα Μούρτου (51 ετών) με λίγες ημέρες διαφορά έχασαν  τη  μάχη με τον κορωνοϊό αφήνοντας την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο του Ρίου.

Ο Κώστας, μια σπάνια περίπτωση πολιτικού που πάλευε για τις ιδέες του, και η Νικολίτσα, μια αγαπημένη καθηγήτρια για όλους τους μαθητές της, έφυγαν ξαφνικά αφήνοντας τεράστιο κενό στην πόλη.

Πίσω τους όμως άφησαν τέσσερις γιους, τρεις φοιτητές και τον μικρότερο, τον Δημήτρη, μαθητή της 3ης Λυκείου και υποψήφιο των πανελλαδικών.

Ο Δημήτρης, που πριν έναν χρόνο έκανε περήφανη τη Ναύπακτο με την μεγάλη του επιτυχία στην Ολυμπιάδα Χημείας, φέτος, βρέθηκε σε πολύ δύσκολη κατάσταση, χάνοντας και τους δύο γονείς του.

Μάλιστα την ημέρα που θα εξεταζόταν στην Χημεία, το μάθημα που του έκανε η μαμά του, ήταν τόση η συναισθηματική φόρτιση που δεν ήθελε να πάει να δώσει εξετάσεις.

Τελικά, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια ο Δημήτρης κυριολεκτικά σάρωσε. Με 18.685 μόρια, έστειλε το καλύτερο δώρο στου δύο γονείς που σίγουρα  θα χαμογέλασαν από εκεί ψηλά.

Η οικογένεια σύντομα θα έχει ένα ακόμα καλό νέο αφού ο μεγάλος γιος τελείωσε το πανεπιστήμιο (κι αυτός πέρασε τις εξετάσεις μέσα στην δύσκολη κατάσταση που περνούσε) και παίρνει πτυχίο!

Πηγή: npress.gr

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου