ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αρχιτέκτονες - ΤΕΕ για το ΝΕΟ Δημοτικό Κατάστημα σε διαδικτυακή συζήτηση (Video)

 Την έντονη αντίδραση των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, πολιτών, αρχιτεκτόνων και μηχανικών, προκάλεσε η πρόθεση της δημοτικής αρχής του δήμου Ναυπακτίας για την μεταφορά του δημαρχείου, σε νέο κτίριο εκτός του κέντρου της Ναύπακτου.

Οι αντιδράσεις ξεκίνησαν όταν μέσω διαρροής σε τοπική εφημερίδα, παρουσιάζονταν τα τρισδιάστατα σχέδια με το νέο κτίριο σύγχρονης αρχιτεκτονικής, που στην αρχή προοριζόταν για δημαρχείο στην περιοχή του χειμάρρου ΣΚΑ στο σημείο που θα στεγαζόταν το κολυμβητήριο. Το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπακτίας, κατά τη συνεδρίασή του την Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021, ενέκρινε τη μελέτη του έργου, ενώ για να καμφθούν οι κάθε είδους αντιδράσεις, η δημοτική αρχή κάνει τώρα λόγο για στέγαση υπηρεσιών και όχι δημαρχείου, αφού όπως λέει το υπάρχον κτίριο της οδού Τζαβέλλα διατηρείται και αξιοποιείται μέσω πολιτιστικών και διοικητικών χρήσεων. Για το θέμα θα μιλήσουμε σήμερα με τους κυρίους Βασίλη Μπαρμπαγιάννη πρόεδρο του συλλόγου Αρχιτεκτόνων και Κωνσταντίνο Πατούχα πολιτικό μηχανικό και εκπρόσωπο του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας
0:13 / 14:32
1
4 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου