ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ: "ΡΗΤΟΡΕΣ' χαρές... γεμάτοι - ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ


Θα ήταν άδικο να πούμε πως η διοργάνωση του Hellas Rally Raid 2021 που πραγματοποιήθηκε με επίκεντρο τη Ναύπακτο δεν προσέφερε στην Οικονομία της πόλης αφού φιλοξένησε για 8 μέρες 230 αθλητές και συνοδούς και επιπλέον επισκέπτες που τόσο πολύ τους είχε ανάγκη η τοπική Οικονομία και περισσότερο τα παραλιακά κέντρα εστίασης του Γριμπόβου....

Επι πλέον, για μια εβδομάδα η Ναύπακτος απασχόλησε ειδησιογραφικά τα μεγάλα αθλητικά δίκτυα της Ετρώπης και ακούστικε τουλάχιστον το όνομά της....

Από κει και πέρα όμως, δεν μπορούμε να πούμε οι γνωρίζοντες ότι έγινε ολοκληρωτική διαφήμιση της πολής ,μας, όσο και αν ο κ. Δήμαρχος αναφέρει χαρακτηριστικά σε Δελτίο Τύπου 

".... αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των ημερών της διοργάνωσης η Ναυπακτία προβάλλεται και διαφημίζεται σε κορυφαία αθλητικά δίκτυα της Ευρώπης ενώ, παράλληλα οι ομάδες, οι συμμετέχοντες και οι συνοδοί τους, μοιράζονται με τους χιλιάδες ακολούθους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μοναδικές εικόνες από την περιοχή. Το αποτέλεσμα είναι σαφώς σημαντικό τόσο σε επίπεδο προβολής όσο και σε επίπεδο στήριξης της τοπικής οικονομίας."!

Δεν ξέρω αν τα πιστεύει αυτά που είπε και πολλές φορές λέει και Ανακοινώνει  ή τα λέει για "Εσωτερική κατανάλωση" ή απευθυνόμενος σε ανθρώπους που δεν παρακολουθούν τα γεγονότα !

Πολλοί συμπολίτες μας εξέφρασαν την άποψη ότι "Του τα δίνουν γραμμένα οι "εταίροι" του στον Δήμο!

Σε αυτό θα μας επιτρέψετε να διαφωνήσουμε αφού είναι γνωστό ότι ο Δήμαρχός μας είναι Νομικός "και... Γράμματα γνωρίζει"!

Τέλος πάντων, εάν αυτά που ανέφερε παραπάνω ή που λέει γενικά τα πιστεύει, ο κ. Δήμαρχος, είναι δικαίωμά του.... 

Εμείς έχουμε κάποιες αντιρρήσεις στο άν... "Διαφημιστήκαμε στο Εξωτερικό μέσω των Αθλητικών δικτύων και γενικά των Media"   ή συνέβη ακριβώς το αντίθετο...

Και για να μην πολυλογούμε μιας και δεν ήμαστε... Δικηγόροι, να αναφερθούμε σε δυό  τρεις περιπτώσεις που ο Δήμος και το ΔΛΤΝ "αδράνισαν" ή ... αδιαφόρησαν!

ΑΚΑΘΑΡΤΑ τα ρυάκια του Αλσυλλίου  Γριμπόβου   πλησίον των οποίων είχαν στηθεί από τους συμμετέχοντες στους αγώνες αντίσκηνα διαβίωσής των ή... τροχόσπιτα!



Δεν είναι τσαντίρια αυτά Κύριε Δήμαρχε και Κύριοι αρμόδιοι του  Δήμου και του ΔΛΤΝ...  Οι επισκέπτες μας έχουν γυρίσει πολλά μέρη και δε νομίζουμε πως  περίμεναν τέτοια "φιλοξενεία" ! 

Και δεν είναι μόνο αυτό το ρυάκι της Εικόνας....  Θαυμάστε...



Πέρα από τα ρυάκια βέβαια  ήταν και οι περιβάλλοντες χώροι (χωράφια) με τα ξερά χόρτα να αγγίζουν το.... 1 μέτρο! Ανεξάρτητα αν οι χώροι αυτοί άλλοι ανήκουν στον Δήμο και άλλοι σε ιδιώτες, δεν θα έπρεπε να καθαριστούν;... Πολύ θα ήθελε να έχουμε μια πυρκαγιά από τσιγάρο για να έβλεπε ο Κύριος Δήμαρχος την  "επι πλέον" Διαφήμιση που θα μας γινότανε!

Αυτό όμως που οπωσδήποτε θα το μεταδώσανε στην Ευρώπη, είναι μια βρύση που έπερναν οι άνθρωποι νερό!

Έργο ΔΕΥΑΝ θα μου πείτε !  Δεν έχει σημασία !  Και η ΔΕΥΑΝ μέρος του Δήμου είναι και ξέρετε τις υπηρεσίες που προσφέρει... Τις έχουμε αναφέρεια αρκετές φορές....

Ξέρει να εισπράτει Τέλη, χωρίς κατανάλωση νερού, εν μέσω πανδημίας!!

Θαυμάστε και την προσφορά της στην "ευρωπαική διαφήμιση' της Ναυπακτίας κατά τον Κύριο Δήμαρχο:


Αυτό το μαύρο λάστιχο, προσδιορίζεται βρύση, αφού στην άκρη του έχει και... κάνουλα! 

Προσωπικά είδαμε αρκετούς επισκέπτες ξένους να παίρνουν νερό σε Δοχεία  και μία φορά κάποιος να γεμίζει το ντεπόζιτο τροχόσπιτου.... Ντραπήκαμε να τα φωτογραφίσουμε!

Υπάρχει περίπτωση αυτή η.... "βρύση" της πάλαι ποτέ κρονούπολης Ναυπάκτου να μην έχει κάνει το γύρο της Ευρώπης;



Αυτά τα ολίγα για την, κατά τον Κύριο Δήμαρχο,  διαφήμιση της Ναυπακτίας στην Ευρώπη!

Βέβαια, αυτός α παραμελειμένος χώρος του Άλσους Γριμπόβου, δεν είναι η Ναυπακτία ούτε καν η Ναύπακτος, είναι ένας χώρος που ξεκίνησε να διαμορφωθεί στο τέλος της προηγούμενης δημ. Αρχής και που η νυν απαξιεί να ασχοληθεί μαζί του και να συνεχίσει την διαμορφωση!

Το άκρον άωτον φυσικά είναι άλλο....


Μία αβδομάδα μετά την αναχώρηση των φιλοξενουμένων μας, εθεάθη μηχάνημα εντός το  Άλσους προς την παραλία να την καθάριζει από τα ξερά χόρτα.....  

Δυστυχώς όμως για την Ευρωπαική Διαφήμισή μας, ήταν ΑΡΓΑ....






Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου