ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ και ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ: "Όσα βλέπει η... πεθερά"


 Ο Δήμος Ναυπακτίας, έχει και... "Υπηρεσία Πρασίνου'!   Ναι...  Αμέ; Το ξέρατε;

Όχι;....
Μα καλά...  Δεν προσέχετε καθόλου εκεί που περπατάτε; Δεν βλέπετε πουθενά το... προσωπικό;  

Ούτε θα το δείτε.....

Περισσότερες πιθανότητες έχετε να δείτε τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο παρά το αρμόδιο... προσωπικό!

Που να σας εξηγώ τώρα το γιατί;....  Φτάνει μονάχα να σας πω πως αυτό το προσωπικό είναι... μόνιμο αλλά και απουσιάζει... μονίμως! Έχει άλλες "εργολαβικές" δουλειές να κάνει εκτός ... Ναυπάκτου!

Βέβαια, αν προκληθούμε θα σας παρουσιάσουμε το...  "ποιοί και πως" ... ξενοδουλεύουν και μάλιστα... "μαύρα" και άραχνα....

Περιμένουμε....

Ωστόσο, εδώ, το θέμα μας είναι άλλο...

Η προαναφερθείσα Υπηρεσία Πρασίνου είναι μαζί μεν με την Υπηρεσία καθαριότητας αλλά με άλλο προσωπικό .....  (ξέρετε... Οδοκαθαρίστριες)!

Οι φωτό που βλέπετε είναι από την Πλατεία Τζαβελαίων, στο Κεφαλόβρυσο! Είναι οι περιβόητοι "Βραχόκηποι" που έγιναν επί Δημαρχίας κ. Μπουλέ, συνεταίρου του σημερινού Δημάρχου!

Θα ήταν όμορφοι οι 'βραχόκηποι" αν κάποιος  υπάλληλος πρασίνου εργαζόταν και στον Δήμο για να τους... περιποιηθεί και αν κάποιος από τους πολλούς αρμοδίους, παρατηρούσε ότι οι καθαριστές (τις ίδιας υπηρεσίας) πετούν τα ξερόκλαδα της πλατείας και τα φύλλα των δέντρων στο  κέντρο των βραχόκηπων ανάμεσα στους Φοίνικες όπως κάνουν και με τα πλατανόφυλλα στις παραλίες... Αλλά... Που τέτοια παρατηρητικότητα...
 



Εδώ δεν παρατηρούν τα ξερά των Φοινίκων φύλλα που θέλουν... κόψιμο....

Και με αυτό το θέαμα μπήκαμε για τα καλά στο καλοκαίρι περιμένοντας ...   τουρισμό από την Διαφήμιση των Μοτοσυκλετιστών!

Αλήθεια βρε παιδιά...  

Τι έγιναν εκείνοι οι Τουρίστες που θα έφερνε πάλαι ποτέ  Κυρία Αντιδήμαρχος που είχε επισκευθεί για τον σκοπό αυτό την Ρουμανία και άλλη φορά την Βουλγαρία;

Αν ξέρει κάτι κάποιος να μου το πει και μένα....  


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου