ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΕΥΑΝ - ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και... "Άλλα λόγια.... ν' αγαπιόμαστε" για τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για τα "έργα" της ΔΕΥΑΝ στην Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου της  Ναυπάκτου και για την απαγόρευση στάθμευσης αυτοκινήτων, έκανε ο Δήμος Ναυπακτίας και την παρουσιάζουμε πιο κάτω..

Ωστόσο δεν κάνει καμία αναφορά για όσα συμπολίτες μας ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ την ΔΕΥΑΝ τόσο για τη βλάβη δικτύου στα Φραγγέικα,  την βλάβη της υπερχύλισης στη θάλασσα της Παλαιοπαναγιάς ή για τον κίνδυνο που δοατρέχουν συμπολίτες μας από τα λύματα των Ρομά του Πούντου αφού η ΔΕΥΑΝ ΘΈΛΕΙ πρωτα ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΊ ΓΙΑ  για να συνδέσει τις Αποχετεύσεις του Οικισμού με το δίκτυο..

Βέβαια ούτε "ιδρώνει" το αφτί των αρμοδίων της ΔΕΥΑΝ για τους λογαριασμούς ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ (μηδενική κατανάλωση) λόγω Lockdown και  ΑΝΕΡΓΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΔΗΜΟΥ

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, λόγω εργασιών της ΔΕΥΑΝ στο πλαίσιο του έργου «Αστική Ανάπλαση εντός ιστορικού κέντρου πόλεως Ναυπάκτου», από σήμερα Δευτέρα 7 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 καλούνται οι πολίτες να μην σταθμεύουν από τις 22:30 το βράδυ έως και τις 7:00 το πρωί τα οχήματά τους μεταξύ οδού Σοϊδά και Πλατείας Φαρμάκη, ως εξής:

  1. Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021, από οδό Σοΐδά έως και στροφή Λιμανιού (κατάστημα Benetton)
  2. Τρίτη 8 Ιουνίου 2021, από στροφή Λιμανιού (κατάστημα Benetton) έως οδό Ιλ.Τζαβέλλα 59 (κατάστημα Πολυζώη)
  3. Τετάρτη 9 Ιουνίου, από οδό Ιλ.Τζαβέλλα 59 έως Πλατεία Φαρμάκη

Ζητείται η συνεργασία και η κατανόηση των πολιτών για την όποια ταλαιπωρία, η οποία θα είναι προσωρινή.


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου