ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Επίθεση με καυστικό υγρό κατά μητροπολιτών στη Μονή Πετράκη/ ΔΗΛΩΣΗ Αρχιεπισκόπου




 Επίθεση με καυστικό υγρό εναντίον έξι μητροπολιτών πραγματοποίησε υπό καθαίρεση ιερέας, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη συνεδρίαση στη Μονή Πετράκη.

Η συνεδρίαση είχε ως αντικείμενο την καθαίρεση του ιερέα που πραγματοποίησε την επίθεση με καυστικό υγρό.

Οι ιερείς μεταφέρθηκαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ενώ ο δράστης συνελήφθη.


ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ

«Πρωτόγνωρο φαινόμενο» χαρακτήρισε την επίθεση με καυστικό υγρό εναντίον επτά μητροπολιτών στη Μονή Πετράκη ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Σε δηλώσεις που έκανε στην είσοδο του Λαϊκού Νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκαν οι τραυματίες, ο Ιερώνυμος επισήμανε ότι φαίνεται πως «αποφύγαμε τα χειρότερα». Στο Λαϊκό Νοσοκομείο έσπευσε και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος έκανε λόγο για «τραγικό γεγονός».

Ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπουργό Υγείας και τους συνεργάτες που έσπευσαν. Φαίνεται ότι αποφύγαμε τα χειρότερα. Πιστεύω με τη φροντίδα των ιατρών μας, θα το ξεπεράσουμε».

Ερωτηθείς για τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε η επίθεση, ο κ. Ιερώνυμος ανέφερε: «Ο δράστης δικαζόταν για πράξεις που δεν ταίριαζαν στο αξίωμά του και στην εκδικητικότητά του φαίνεται ότι είχε προμηθευτεί βιτριόλι και το έριξε προς τα μέλη του συνοδικού δικαστηρίου».

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου