ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Χαρδαλιάς: Στο «βαθύ κόκκινο» ο δήμος Μεσολογγίου-ανησυχία για το Αγρίνιο

 

Με ειδικές αναφορές στην Αιτωλοακαρνανία συνεχίζεται η ενημέρωση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Χαρδαλιά.

Ανακοίνωσε πως από αύριο, Σάββατο, ο δήμος Μεσολογγίου τίθεται σε «βαθυ κόκκινο» με ομόφωνη εισήγηση της Επιτροπής των λοιμοξιολόγων, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που το agrinionews.gr μετέδωσε από χθες το πρωί.

Σύμφωνα με τον Νίκο Χαρδαλιά, στο Μεσολόγγι παρατηρείται δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες μία επιθετική εκθετική αύξηση των ενεργών κρουσμάτων τα οποία έχουν αυξηθεί σε 233 όταν στις 27 Απριλίου ήταν 49. Δηλαδή τα κρούσματα έχουν σχεδόν πενταπλασιαστεί μέσα σε 10 ημέρες.

00:00
01:20 / 03:07
Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Mox Player

«Η κατάσταση στο Μεσολόγγι καθώς και στις γύρω περιοχές- και θέλω να το τονίσω-όπως το Αγρίνιο και το Αιτωλικό δείχνει εξαιρετικά ανησυχητική με μεγάλη διασπορά και πολλές συρροές μέσα στην κοινότητα», πρόσθεσε ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Κάλεσε μάλιστα τόσο τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Μεσολογγίου, του Αιτωλικού και του Αγρινίου «να παραμένουν σε επαγρύπνηση και να επιμείνουν στην καθολική και απαραίτητη τήρηση των μέτρων χωρίς δικαιολογίες χωρίς εκπτώσεις», καταλήγοντας πως η κατάσταση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη.

Θυμίζουμε πως σήμερα ο ΕΟΔΥ κατένειμε στο Νομό 150 κρούσματα, αριθμός που αποτελεί νέο αρνητικό ρεκό.


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου