ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ένας χρόνος πέρασε και το νερό της ΔΕΥΑΝ ακόμα... τρέχει.... "Βγήκαν.... βατράχια" στα Φραγγέικα!

Από τα Φραγγέικα και πάλι, ο Αναγνώστης μας, συνεχίζει να...  διαμαρτύρεται αλλά και να διακωμωδεί την "αδιαφορία" (;) της ΔΕΥΑΝαυπάκτου  για την διαρροή που, εδώ και έναν χρόνο, συνεχίζει να υπάρχει μέσα στο δρόμο και το νερό να πηγαίνει στα χωράφια...

"Μπορεί η ΔΕΥΑΝ να το έχει ξεχάσει... Το Facebook όμως, το θυμήθηκε και με ειδοποίησε ότι πριν ένα χρόνο είχα ανεβάσει φωτο από το ρυάκι που είχε σχηματιστεί και υπάρχει δυστυχώς.. ακόμα!  Θυμήθηκε τη διαρροή σε σωλήνα της ΔΕΥΑΝ και σας πληροφορώ ότι δεν "νοιάστηκε" κανείς για την επισκευή της...   Και το νερό τρέχει στην άκρη του δρόμου και πάει στα χωράφια! Αυτό το πολύτιμο αγαθό που το... χρυσοπληρώνουμε για να... χρυσοπληρωθούν κάποιοι "ημέτεροι' εκεί μέσα :  Και να προσέφεραν τουλάχιστον; "!

Αυτά που μας λές, φίλε, είναι σοβαρά...  Δεν έχει αποκατασταθεί ακόμα η βλάβη;

"Ποιός να την αποκαταστήσει; Ενδιαφέρεται κανένας; Ές τε τις φωτό!...'

"Αφού βγήλαν και βάτραχοι... Αν περάσεις απο το σημείο ακούς τα μελωδικά κουαξ-κουαξ ενώ το βράδυ γίνεται... συναυλία"!

'Εκτός και η όλη κατάσταση έχει ενταχθεί στο περίφημο Τουριστικό Πρόγραμμα του Δήμου Ναυπακτίας μαζί με τα "συντριβάνια" μέσα στη θάλασσα από τις τρύπιες σωλήνες της Αποχέτευσης στην Παλαιοπαναγιά..."!

"Εδώ βέβαια, μιλάμε για... Αγροτουρισμό μετά... βατραχομουσικής! Για τρομερές ιδέες που μόνο οι "εγκέφαλοι" της ΔΕΥΑΝ και του Δήμου Ναυπακτίας θα μπορούσαν να ... αναπτυξουν"!

"Δες τε τις φωτό και βγάλτε συμπεράσματα..."




"Αυτά τα νερά με τα βατράχια είναι της ΔΕΥΑΝ....  στο δρόμο στα Φραγγέικα...Είπατε τίποτα! Ένα χρόνο τώρα... φωνάζω και κανείς δεν συγκινείτε'!

Τι να σου πούμε φίλε μας....   Στη ΔΕΥΑΝ οι 'εργαζόμενοι' τα πέρνουν κανονικα....  ΔΙΚΑ μας λεφτά είναι και ότι θέλουν κάνουν....

Να φανταστείς ένα 6μηνο τώρα με την καραντίνα, απουσιάζαμε στην Αθήνα και το σπίτι μας εδω στη Ναύπακτο ήταν... ΚΛΕΙΣΤΟ και ο κεντρικός  διακόπτης του νερού επίσης κλειστός.... 

Τώρα που ήρθαμε βρήκαμε λογαριασμό 150+ περίπου ευρώ να πληρώσουμε για.. Ύδρευση κλπ στη ΔΕΥΑΝ....

Τι να πούμε;

Σε καλή μεριά;....

Και συ φίλε ηρέμησε και απόλαυσε τουλάχιστον τα ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ των βατράχων!

Κάτι είναι και αυτό και μη το πολυφωνάζεις γιατί θα τους κατέβει καμιά ιδέα να πληρώνουμε ΔΕΥΑΝ .... ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ!

Αλήθεια ... Αυτή η Μουσική επιτρέπεται τώρα που υπάρχει απαγόρευση στην... Εστίαση;

Στην Εστίαση δεν υπάγεται το νερό της ΔΕΥΑΝ ως .... πόσιμο;



Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου