ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη τριών ρομά

Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό τριών Ρομά για εμπλοκή στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο στο Καστρίτσι.
Στην περιοχή σύμφωνα με πληροφορίες είχε στηθεί υπαίθριο γλέντι και μετά από ειδοποίηση των Αρχών από περιοίκους για ηχορύπανση, η Αστυνομία μετέβη στο σημείο και χρειάστηκε την ενίσχυση της ΟΠΚΕ καθώς για κάποια στιγμή επικράτησε ένταση με τους Ρομά να πετούν πέτρες και ξύλα. Από το χαμό που επικράτησε, τραυματίστηκαν ελαφρά δύο αστυνομικοί και προκλήθηκαν φθορές σε οχήματα της ΕΛΑΣ.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ρομά στο γλέντι που πραγματοποιούσαν είχαν δυνατή μουσική και πυροβολούσαν άσκοπα στον αέρα.

Οι Αρχές αναζητούν τρία άτομα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν περίοικοι ενημέρωσαν την αστυνομία για γλέντι που γινόταν παρουσία δεκάδων ατόμων , κατά τη διάρκεια του οποίου πυροβολούσαν στο αέρα.

Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί στην περιοχή και έγιναν αντιληπτοί από τους καλεσμένους κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους. Μάλιστα πολλοί άρχισαν να πετούν πέτρες στους ένστολους, ενώ άλλοι με ξύλα στα χέρια χτυπούσαν το περιπολικό!

Αμέσως ενημερώθηκε το κέντρο επιχειρήσεων και κατέφθασε ισχυρή αστυνομική δύναμη τόσο από άνδρες της ΟΠΚΕ, όσο και διμοιρία των ΜΑΤ. Ενώ το πλήρωμα του περιπολικού είχε απομακρυνθεί, προκειμένου να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
 

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου