ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η κατανομή των 82 κρουσμάτων της Αιτωλ/νίας/ 3 τα κρούσματα στη Ναύπακτο


 Στα ύψη παραμένει ο αριθμός των κρουσμάτων στην Αιτωλοακαρνανία καθώς σήμερα, Κυριακή 9 Μαΐου, ο ΕΟΔΥ κατένειμε στο Νομό 82.

Ο προβληματισμός είναι εύλογος καθώς το νούμερο προκύπτει με τον αριθμό των τεστ να είναι μικρότερος τα Σαββατοκύριακα.

Σε όλη τη χώρα τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.428. Ενδεικτικό της αναλογίας είναι πως -για παράδειγμα-στην Ανατολική Αττική με υπερδιπλάσιο πληθυσμό τα νέα κρούσματα ειναι 64.

Αυτό που ανησυχεί περισσότερο όμως είναι πως υπάρχουν πληροφορίες για πολλά θετικά δείγματα στους μοριακούς ελέγχους στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου. Στοιχείο που επικαλέστηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου για να ζητήσει αυστηρό lockdown στην περιοχή.

Κρούσματα εκδηλώθηκαν, μεταξύ άλλων, και σε εργαζόμενο της ΔΕΥΑ Αγρινίου που θα παραμείνει κλειστή για τρεις ημέρες αλλά και σε εργαζόμενους του δήμου Αμφιλοχίας όπου το Δημαρχείο θα παραμείνει κλειστό για το κοινό έως και την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021.

Tα 82 σημερινά κρούσματα της Αιτωλοακαρνανίας πάντως κατανέμονται, σύμφωνα με το messolonghinews.gr, ως εξής:  35  στο Αγρίνιο, 20 στο Μεσολόγγι, εννέα στο Αιτωλικό
έξι στο Ευηνοχώρι, τρία στη Ναύπακτο, από δυο στο Νεοχώρι και την Παραβόλα και από ένα σε Θέρμο και Αμφιλοχία.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου