ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Την Τρίτη, 1η Ιουνίου πεζοδρομείται η παραλιακή Γριμπόβου / Περίεργη Πινακίδα "επι μονίμου βάσεως"

 


Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, από την Τρίτη 1η Ιουνίου 2021 τίθεται σε εφαρμογή το μέτρο της πεζοδρόμησης της οδού Καθόδου Δωριέων (παραλιακή οδός Γριμπόβου), ενώ την Τρίτη 15 Ιουνίου 2021 της οδού Ναυμαχίας Ναυπάκτου (παραλιακή οδός Ψανής) σε εκτέλεση των αντίστοιχων σχετικών αποφάσεων 243/2016 και 116/2014 του Δημοτικού Συμβουλίου.

Για την οδό Καθόδου Δωριέων το μέτρο θα ισχύσει έως και την 1η Νοεμβρίου 2021, ενώ για την οδό Ναυμαχίας Ναυπάκτου έως μία εβδομάδα πριν την έναρξη του σχολικού έτους το Σεπτέμβριο 2021

Παρακαλούνται οι οδηγοί όπως μεριμνήσουν για την έγκαιρη απομάκρυνση των οχημάτων τους και την τήρηση των μέτρων.  Σημειώνεται ότι, μετά από αίτημα του Δήμου Ναυπακτίας και στο πλαίσιο των πρόσφατων επαφών με την Περιφερειακή Διοίκηση του Λιμενικού Σώματος αναμένεται η ενίσχυση του Α’ Λιμενικού Τμήματος Ναυπάκτου σε ανθρώπινο δυναμικό αλλά και με την προσθήκη ενός οχήματος ελέγχου.

Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ

Εν τω μεταξύ, στην κάθοδο του Σκα και πριν την Είσοδο των αυτοκινήτων στον παραλιακό του Γριμπόβου, ΥΠΑΡΧΕΙ μια πινακίδα επί "Μονίμου βάσεως" που ενημερώνει τους οδηγούς ότι...  "Η ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΓΡΙΜΠΟΒΟΥ" είναι....."ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ"!

Δεν φτάνει που αυτόν τον Παραλιακό τον Κλείνουν απο την 1 Ιουνίου και μέχρι την 1η Νοεμβρίου(!!!!)  

ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ τους επισκέπτες οδηγούς να μην πάνε στο Γρίμποβο ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!


Και ο Καταγγέλον ΡΩΤΑΕΙ τον ΔΗΜΑΡΧΟ και τους "Συνεργαζόμενους αυτώ":

-- "Κύριοι... Έχετε κάτι με του Καταστηματάρχες του Γριμπόβου και διώχνετε τους Επισκέπτες - Πελάτες;.... Εάν δεν πληρώνουν κανονικά τα Δημοτικά Τέλη ίσως να έχετε κάποιο δίκαιο αλλά.... Προς τι αυτό το μένος εναντίον τους;... Μήπως η απόφαση κλεισίματος της παραλιακής έχει σχέση με κάποια συνεργαζόμενή σας Δημοτική Παράταξη που ψήφισε αυτές τις Αποφάσεις...  Πές τε κάποτε αλήθειες στον κόσμο και τηρήστε κάποια ισότητα μεταξύ των επιχειρηματιών των παραλιακών Ψανής - Γριμπόβου"!


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου