ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Διευθύντρια του Κ.Υ. Ναυπάκτου κ. Βασιλική Μουσγά μιλάει στο StudioNafpaktos για την αναβαθμισή του.


 Σημαντική ήταν η αναβάθμιση που έγινε στο Κ.Υ. Ναυπάκτου ιδικά με την αντικατάσταση του δαπέδου που ήταν απο αμίαντο !
Φυσικά έγιναν και άλλες εργασίες που άλλαξαν εντελώς τον εσωτερικό αλλά και τον εξωτερικό του χώρο. 
Για χρόνια. οι διαμαρτυρίες του Υγιειονομικού προσωπικού του Κ.Υ. Ναυπάκτου ήταν έντονες για την απαράδεκτη κατάσταση του κτιρίου,αλλά δυστυχώς , ”φωνή βοώντος εν τη ερήμω”. 
Μετέπειτα ανέλαβε  υπεύθυνη  το στέλεχος της Υγιειονομικής αυτής μονάδας, η κ. Βάσω Μουσγά  , η οποία απ’ τις πρώτες κιόλας μέρες ανάληψης των καθηκόντων της, έθεσε βασικές προτεραιότητες ό,τι σχετικό με την αναβάθμιση του χώρου ,ξεκινώντας μάλιστα απ’ το πιο επικίνδυνο, αυτό που εως τότε για ορισμένους ήταν αδιάφορο. 
Πρόκειται για την αντικατάσταση του δαπέδου που ήταν απο αμίαντο . 
Βέβαια στην Μεγάλη αυτή προσπάθεια της κ. Μουσγά,συνέβαλαν και άλλοι παράγοντες που ήταν βασικοί για την εξέλιξη των εργασιών ,όπως ο Δήμος Ναυπακτίας και η 6η ΥΠΕ. 
Να σημειώσουμε εδώ οτι οι περισσότερες εργασίες που έγινα στο Κ.Υ. Ναυπάκτου έχουν γίνει απο Ναυπάκτιους επαγγελματίες. 


Εκτός λοιπόν απο την αντικατάσταση του δαπέδου ,έχει αλλάξει κυριολεκτικά όλος ο εσωτερικός χώρος , έχει κατασκευαστεί η πόρτα εισόδου που οδηγεί στα έκτακτα περιστατικά και γενικότερα διακρίνεται ενα ”Μεγάλο Μάζεμα” σε ό,τι μέχρι πρώτα εθεωρείτο ακατόρθωτο. 


Έγιναν άλματα μεγάλα σε εποχές δύσκολες και εν μέσω Covid, αλλά επειδή πάνω απο όλα είναι η ΥΓΕΙΑ ,για αυτό το λόγο λοιπόν, όλοι οι συμβάλοντες έβαλαν τα δυνατά τους,με” πρωτεργάτη” την κ. Μουσγά για ν”’αναστηλώσουν” και να διατηρήσουν ,αυτόν τον σημαντικό χώρο που πήγαινε να ”χαθεί”.

Η Κυρία Μουσχά μίλησε στη κάμερά μας και είπε σχετικά:


ΠΗΓΗ:   StudoNafpaktos



Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου