ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΝΔ για Βαρεμένο: Ο «πολακισμός» έχει γίνει γραμμή στον ΣΥΡΙΖΑ


 «Φαίνεται ότι ο ”πολακισμός” έχει γίνει πλέον η γραμμή για όλο και περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία στρέφοντας τα πυρά της κατά του Γιώργου Βαρεμένου.

Η Νέα Δημοκρατία, συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της τονίζει:

«Φαίνεται ότι ο “πολακισμός” έχει γίνει πλέον η γραμμή για όλο και περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πρωθυπουργός με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων επισκέφθηκε το προηγούμενο Σάββατο το καταφύγιο για άστεγα και εγκαταλελειμμένα ζώα στην Ηλιούπολη κι έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη η οποία θα προβληθεί αύριο. Όταν ο κ. Βαρεμένος κάνει το χυδαίο λογοπαίγνιο “να μη λένε ότι δεν νοιάζεται για όσους πεθαίνουν σαν το σκυλί στ’ αμπέλι” δεν προσβάλλει μόνο τον Πρωθυπουργό. Εκείνους που πρωτίστως προσβάλλει είναι τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που δίνουν νύχτα-μέρα αγώνα στα νοσοκομεία να περιθάλψουν ασθενείς και να σώσουν ζωές. Αναμένουμε από τον κ. Ηλιόπουλο να μας πει αν οι αθλιότητες του κ. Βαρεμένου είναι κι επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ».

Το άρθρο του Γ. Βαρεμένου:

Giorgos Varemenos
5 ώρες πριν

Σκύλος γενού και δάγκανε…
του Γιώργου Βαρεμένου*

• Ακόμη και για το “Liberal”, η υπόθεση Φουρθιώτη θα μπορούσε να οδηγήσει, σε άλλη χώρα, σε παραίτηση Χρυσοχοΐδη. Συμφωνεί και ο κ. Χρυσοχοΐδης μαζί τους, ότι για παραίτηση πρέπει να μιλάμε σε άλλη χώρα. 

...Δείτε περισσότερα
TVXS.GR
Ακόμη και για το “Liberal”, η υπόθεση Φουρθιώτη θα μπορούσε να οδηγήσει, σε άλλη χώρα, σε παραίτηση Χρυσοχοΐδη. Συμφωνεί και ο κ. Χρυσοχοΐδης μαζί τους, ότι για παραίτησ...
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου