ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αντιδράσεις για το αιολικό πάρκο του Όρους Άγιος Κωνσταντίνος Ναυπακτίας


 Την αντίδραση πολιτών προκάλεσε η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την εγκατάσταση τεσσάρων ανεμογεννητριών (6MW η μια) στο Όρος Άγιος Κωνσταντίνος – Ξεροβούνι (Καταφύγιο Άγριας Ζωής) στην Ορεινή Ναυπακτία.

Η συγκεκριμένη ΜΠΕ, όπως τονίζουν, σε πολλά σημεία αποτελεί ξεκάθαρη αντιγραφή από μελέτη σε περιοχή της…. Αργολίδας! Εκτός των άλλων, όπως καταγγέλλουν, υπάρχουν πολλές σημαντικές παραλήψεις, εκθέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο τόσο το οικοσύστημα όσο και τους ανθρώπους της περιοχής.

Οι Πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας και Πολίτες με σεβασμό προς την Ορεινή Ναυπακτία απέστειάν επιστολή διαμαρτυρίας σε κάθε αρμόδιο φορέα που υπογράφτηκε από ανθρώπους που καταδικάζουν το γεγονός ...

Ναύπακτος

Εν το μεταξύ και σύμφωνα με καταγγελία δημότη, τοποθετήθηκε η πρώτη ανεμογεννήτρια πάνω από τα Φραγκεΐκα στη Ναύπακτο και.... έπεται η συνέχεια, όπως λέει συγγκεκριμένα...



Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου