ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εικονικές κλοπές οχημάτων: Πάνω από 750.000 ευρώ η λεία από την ασφαλιστική απάτη


 Εικονικές κλοπές οχημάτων με λεία πάνω από 750.000 ευρώ από ασφαλιστικές εταιρείες είχαν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αποκομίσει τα μέλη της σπείρας που συνελήφθησαν στις 4 Απριλίου για εγκληματική οργάνωση.

Πρόκειται για σπείρα στα ίχνη της οποίας η αστυνομία έφτασε μετά από διερεύνηση της υπόθεσης πολυτελούς οχήματος γνωστού γυναικολόγου που δήλωσε σαν κλεμμένο ο ιδιοκτήτης του.

Μάλιστα ο γυναικολόγος φέρεται να είναι κουμπάρος του εμπόρου οχημάτων, που επίσης συνελήφθη. Η εν λόγω υπόθεση είναι μια από τις μεγαλύτερες περιπτώσεις ασφαλιστικής απάτης που εξιχνιάζονται στην χώρα μας με την έρευνα να είναι ακόμα εν εξελίξει καθώς διερευνάται που ανήκουν τα 122 οχήματα που βρέθηκαν σε αποθήκη.

«Τα μέλη του κυκλώματος αποκόμιζαν παράνομα κέρδη από την
πώληση των δήθεν κλεμμένων αυτοκινήτων τα οποία συναρμολογούσαν ξανά. Ο εγκέφαλος του κυκλώματος είχε και στο παρελθόν καταδικαστεί για παράνομες ενέργειες και για αυτό το λόγο σαν επικεφαλής της επιχείρησης φαινόταν η σύζυγός του, η οποία επίσης συνελήφθη.

Για ενάμιση μήνα οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τις κινήσεις του κυκλώματος. Η σπείρα πολλές φορές ξανασφάλιζε και δευτερη φορά το ίδιο όχημα» ανέφερε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, στο κεντρικό δελτίο του σταθμού mega.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου