ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


 Σχεδόν 6 μήνες διατηρήθηκε σε καλή λειτουργία ο αγωγός  της Παλαιοπαναγιάς (Ρέκκα) από τα Εγκαίνια που πραγματόποίησε ο Δήμος Ναυπακτίας και η ΔΕΥΑΝ για την σύνδεσή του με το αποχετευτικό δίκτυο Ναυπάκτου!

Ήταν η 23/10/2020 όταν το έργο εγκαινιάστηκε και ακολούθησαν οι συνηθισμένες "βαρύγδουπες" δηλώσεις των Τοπικών Αρχόντων!

Ο Δήμαρχος κ.  Γκίζας, μεταξύ άλλων είχε πει τότε:  "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος.....  εκτελέστηκε το συγκεκριμένο σημαντικό έργο και στο εξής παύει να μολύνεται η θάλασσα με λύματα.Στοχεύουμε σε καθαρότερες θάλασσες..... για να ήμαστε τουριστικός προορισμός..  Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο κ.Θανάση Κούκουνα, το Διοικητικό Συμβούλιο και τις υπηρεσίες της ΔΕΥΑΝ, καθώς επίσης τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Ναυπακτίας, που συνέβαλλαν στην ολοκλήρωση του έργου, του οποίου έχει ήδη ξεκινήσει η λειτουργία».

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις του Δημάρχου Ναυπακτίας: https://www.youtube.com/watch?v=7ejo_H4QjwI

Αυτά έγινα τότε όπως είπαμε στα Εγκαίνια της 23/10/2020...

Και "πριν  αλέκτωρ λαλήσει ..  έξ (μήνες)"  ο αγωγός ... τρύπησε εντός της θάλασσας  και "αναβλύζουν λύματα" για την προσέλκυση... Τουριστών(;)! 


"Καλά...  Μην περιμένετε να ενδιαφερθεί η ΔΕΥΑΝ για την αποκατάσταση της βλάβης...  Ξέρουμε ότι έχει συνεργεία για βλάβες αλλά....  Όποτε επισκευάσει τις διαρροές του δικτύου στα Φραγγέικα, θα επισκευάσει και τον εν λόγω  αγωγό λυμάτων στην Παλαιοπαναγιά (Ρέκκα)..." Μας λέει Αναγνώστης μας  και συνεχίζει:

"Μέχρι τότε, μιας και έρχεται καλοκαίρι, μην ξεγελαστεί κανείς να κάνει εκεί μπάνιο.  Υπομονή....  Τα χρόνια περνάνε γρήγορα και τόσο τα πράγματα όσο και τα υπερήφανα πρόσωπα... αλλάζουν"! 

 Εμείς δεν έχουμε να πούμε τίποτε επ'  αυτού..... Μπορείτε να δείτε το βίντεο και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.... 

Και όπως λένε και στο χωριό μας... "Δεν το δείχνει η γίδα.... Το δείχνει το κέρατο"!

Α ναι....  Και κρατήστε ημερομηνίες ... Έτσι για να δούμε πότε θα το επισκευάσουν...  

Όσο για το κόστος του έργου;  Δε βαριέστε...  Μαζί με τ'  άλλα και... αυτό!


ΣΧΕΤΙΚΑ:   Ολοκληρώθηκε η σύνδεση του αγωγού της Παλαιοπαναγιάς (Ρέκκα) με το αποχετευτικό δίκτυο Ναυπάκτου | ΝΕΟ ΑΣΤΡΟΝΑΥΠΑΚΤΟΣ (neo-astronafpaktos.blogspot.com)

ΔΕΥΑΝ...: Κρίμα τα "Μπράβο" που δώσαμε... Ούτε "μισές δουλειές" δεν κάνανε! | ΝΕΟ ΑΣΤΡΟΝΑΥΠΑΚΤΟΣ (neo-astronafpaktos.blogspot.com)

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου