ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ Γονέων Μαθητών 3ου Δημ. Σχολείου ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

 


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

3ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

 

                                                                                                                  

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία

Το σχολείο μας γέμισε χρώμα και αισιοδοξία!

Γονείς, εθελοντές και προσωπικό του 3ου Δημοτικού Ναυπάκτου ενώσαμε τις δυνάμεις μας και το σχολείο μας γέμισε χρώμα και αισιοδοξία!

Την Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 βάλαμε τις τελευταίες πινελιές στις εργασίες που ξεκινήσαμε πριν από λίγες ημέρες με στόχο να παρέμβουμε «εικαστικά» στον περιβάλλοντα χώρο του παραρτήματος του σχολείου μας.

Ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη τη Διεύθυνση του Σχολείου μας, τον Δήμο Ναυπακτίας και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης κ. Ντίνο Τσουκαλά.

Η πρωτοβουλία ανήκει στο Σύλλογό μας, ωστόσο η δράση μας δε θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς την αμέριστη προσφορά των χορηγών μας και ιδιαίτερα της Vitex ΑΕ-Χρώματα, αλλά και των Ν.Γιαννακόπουλος ΑΕ, Κατσαΐτης Γιώργος-Ελαιοχρωματισμοί, Αφοι Α&Δ Λυμπέρης ΟΕ, Μιχόπουλος Αλέξανδρος και ΣΙΑ ΟΕ, Νεράιδα-Χειροποίητες δημιουργίες και Παπαδούλας Αθανάσιος.

Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε με αντίστοιχες παρεμβάσεις ώστε όταν επιστρέψουν και πάλι στα θρανία να παιδιά μας να βρουν ένα πιο χαρούμενο σχολείο!

 




 

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου