ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΡΙΚΟΡΦΟ ΔΩΡΙΔΑΣ Vs ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


 Ένα χρόνο τώρα οι Τρικορφιώτες του Δήμου Δωρίδας προσπαθούσαν δια της "ευγενικής" οδού των Αναφορών, των προσωπικών επαφών και των προτεινομένων λύσεων να πείσουν τον Δήμαρχό τους  να "αποφύγει" ενέργειες εναντίον του τόπου τους,,,

Φευ όμως... Και οι Ρομά εγκαταστάθηκαν στο σημείο που ήθελε ο δήμαρχος και επαρκή μέτρα πυρασφάλειας δεν πάρθηκαν  και μέτρα Ασφάλειας των κατοίκων Ρομά και των διερχομένων αυτοκινήτων δεν υπολογίστηκαν ... 

Και το αναπόφευκτο δεν άργησε...

Πριν λίγες μέρες είχαμε...   ΠΥΡΚΑΓΙΑ...

Ευτυχώς που αυτή σημειώθηκε χειμώνα.... Αν γινόταν καλοκαίρι;

Και ο Δήμαρχος (Πολιτικός Μηχανικός το επάγγελμα) έστειλε μηχανήματα να φτιάξει "Αντιπυρική' Ζώνη μέσα στο παρακείμενο δάσος, κόβοντας δέντρα και "μπαζώνοντας" ρέματα!


Και τότε, ξέσπασε ο "πόλεμος" μεταξύ Τρικορφιωτών και Δήμου Δωρίδος!

Επιστολές, Αναφορές, Έγγραφα από τον Σύλλογο του Τρικόρφου προς κάθε "κατεύθυνση" εναντίον του Δημάρχου ...  Οι πιο πολλές προς το Δασαρχείο για να προστατεύσουν  το Πράσινο της περιοχής τους  και τα... ρέματα!

Τελικά σήμερα διαβάζουμε στη Σελίδα του Fb "Κίνημα Πολιτών Δωρίδας" μία "Άκρως κατατοπιστική" καταχώρηση που προδίδει τον "εκνευρισμό" και την απογοήτευση που έχει προκαλέσει ο Δήμαρχος στους Τρικορφιώτες..

Σας την παρουσιάζουμε για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα και περισσότερο οι "παροικούντες" του καταυλισμου....

Ο χρήστης 
Κινημα Πολιτων Δωριδας
 είναι στην πόλη 
Ευπάλιο Φωκίδας
.

3 ώρ. 
Οποιος διαμαρτυρεται οτι ο δήμαρχος μπαζωνει ρεματα στη Δωριδα θεωρείται ρατσιστης!
Οχι κ Δημαρχε δεν είμαστε ρατσιστές! Ανησυχούμε μην καποια μερα κλαίμε ανθρωπινες ζωές οπως στη Μανδρα και στο Μάτι!
Ανησυχούμε για το περιβάλλον ειλικρινά και οχι οπως εσείς που απλά κανετε δημόσιες σχέσεις με τον ευρωβουλευτή του Σύριζα κ Κόκκαλη, μονο και μονο για να ψαρεψετε ψηφοφόρους και απο αυτόν τον πολιτικό φορέα!
Ανησυχούμε μαζί με τους συλλόγους της περιοχής για τους Ρομα που τους μεταφερατε σε ένα ακατάλληλο μέρος με κίνδυνο της ζωής τους φράζοντας το γεφύρι του εθνικού δρόμου Ναυπάκτου Αμφίσσης που ειναι η μοναδική διέλευση νερού από το μπαζωμενο ρεμα
Ανησυχούμε για την αναλγησία των δημοτικών σας συμβούλων, που παρακολουθούν τις παρανομίες σας άπραγοι προκειμένου να παίρνουν τον μισθό του αντιδήμαρχου!
Είμαστε όμως αποφασισμενοι να ενημερώσουμε τους δημότες της Δωρίδας, ώστε να σπάσει το απόστημα!
Τα Σαββατοκύριακα που εσεις αποψιλωνετε δασικές περιοχές, εκχωματωνετε το βουνο,και μπαζωνετε ρεματα για να πετύχετε το σκοπό σας στις ξένες ιδιοκτησίες ενώ ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας ψάχνει να βρει τις δικαιοδοσίες που του πήρε ο Γενικός γραμματέας.
Εμείς θα είμαστε σε εγρήγορση θα προστατευτούμε και θα ενημερώνουμε τους πολίτες.-
Φτάνει πια!
Υ.γ Όσο και να προσπαθήσετε με παράνομες πράξεις δεν γίνεται ο χώρος 4 στρέμματα που θέλετε εσείς.-

Πολύ θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε και τις θέσεις του Δημάρχου αλλά φοβούμαστε μήπως μεταφέρουμε "ψευδείς" δικαιολογίες και μας... κατηγορήσετε για Fake News...

Το κείμενο συνοδεύεται και από φωτογραφικό υλικό...









Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου