ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σε κατάσταση αυξημένου κινδύνου και ο Δήμος Ναυπακτίας

 



Τί ισχύει από τα ξημερώματα της Πέμπτης, 4 Μαρτίου 2021

 

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, μετά και τις επίσημες ανακοινώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, κ.Νίκου Χαρδαλιά, η Αιτωλοακαρνανία κατατάσσεται πλέον στις περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο).

Ως εκ τούτου, και στον Δήμο μας από τις 6:00 πμ της Πέμπτης 4.3.2021 έως και την Τρίτη, 16.3.2021, θα ισχύουν τα ακόλουθα:

 

  • Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινά στις 19:00 μμ και θα ισχύει έως τις 5:00 πμ.

 

  • Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα λιανικής, τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής.

 

  • Ο κωδικός μετακίνησης (SMS) 2 για τη μετακίνηση σε σούπερ μάρκετ και άλλα καταστήματα ειδών πρώτης ανάγκης αλλά και ο κωδικός μετακίνησης (SMS) 3 ως προς το σκέλος της μετάβασης σε τραπεζικό κατάστημα, θα ισχύει εντός των ορίων του Δήμου ή σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από τον τόπο κατοικίας.

 

  • Ο κωδικός μετακίνησης (SMS) 6 για σωματική άσκηση θα αφορά μόνο πεζούς ή ποδηλάτες και κανείς δε θα μπορεί να τον χρησιμοποιεί για να μεταβεί σε άλλες περιοχές με αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα.

 

  • Σχετικά με τον κωδικό μετακίνησης (SMS) 4 πλέον τα ελεγκτικά όργανα θα ζητούν από τους πολίτες διευκρινήσεις σε περίπτωση ελέγχου.
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου