ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: Βροχερός και άστατος ο καιρός μέχρι την Πέμπτη


 Δευτέρα 22-3-2021

Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους αλλά και με διαστήματα πρόσκαιρης βελτίωσης. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 βαθμούς η ελάχιστη έως 13 βαθμούς η μέγιστη.

Τρίτη  23-3-2021 

Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους αλλά και με διαστήματα πρόσκαιρης βελτίωσης.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη  24-3-2021

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.

Πέμπτη  25-3-2021 

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.

Πηγή: meteoclub.gr

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου