ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΙΚΟΝΕΣ από την 'Εορταστική" σήμερα Ναύπακτο - Η κατάθεση Στεφάνων (Φωτορεπορτάζ)


 Το "Εορταστικό" σημερινό Πρόγραμμα στη Ναύπακτο περιελάμβανε Δοξολογία και Κατάθεση Στεφάνων στον Άγνωστο Στρατιώτη στην Πλατεία Φαρμάκη... 



Η πόλις είχε τον συνήθη στολισμό χωρίς κάτι το ιδιαίτερο αντάξιο του Ιστορικού Γεγονότος της Επετείου των 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασις (25 Μαρτίου 1821)
Εικόνες






Περιορισμένη  επίσης ήταν και η Συμμετοχή των Δημοσίων Υπηρεσιών και Σωματείων στην Κατάθεση Σταφένων... 

Σε αυτή την περίπτωση, τις εντυπώσεις "έκλεψε" κομψότατη Κυρία η οποία τυλιγμένη με την Γαλανόλευκη "προσπέρασε" το Πρωτόκολλο και κατέθεσε αντί Στεφάνου, Άνθη στον Άγνωστο Στρατιώτη και σε στάση Προσοχής έψαλλε μόνη της (ίσως ελλείψει Φιλαρμονικής) τον Εθνικό Ύμνο α΄φηνοντας τους "Επίσημους" .. άναυδους ενώ οι λιγοστοί παρευρισκόμενοι ή διερχόμενοι πολίτες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα...




Στην τελευταία φωτό η Κυρία που "έσωσε" τις Εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Εθνική Επανάσταση στη Ναύπακτο και κέρδισε τις εντυπώσεις, την συμπάθεια και τον θαυμασμό των πολιτών.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ από την Ομάδα "Radio Astro Nafpaktos" στο FaceBook 

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου