ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Κούγιας απειλεί με μήνυση τον Πολάκη για την ανάρτησή του


 Εκνευρίστηκε ο Αλέξης Κούγιας με την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη και προειδοποιεί ότι θα προχωρήσει σε μήνυση.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τον ποινικολόγο που ανέλαβε την υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη, κάνοντας λόγο για προσπάθεια «ξεπλύματος»:

«Επάγγελμα: Κουγιας ΚΑΔ: υπηρεσίες ξεπλύματος διεστραμμένων λαμόγιων
Βρήκες πάλι αφορμή να κάνεις περατζάδα στα κανάλια για να περιφερεις την επιτηδευμένη ασημαντότητα της δικανικής σου «ικανότητας»!
ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΓΑΜΑΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ !!!!!
ΟΥΤΕ ΜΠΟΙ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!!» έγραψε ο Πολάκης και προκάλεσε την αντίδραση του Αλέξη Κούγια:

Η απάντηση του Κούγια

«Χθες τα ξημερώματα τη σκυτάλη πήρε με ανάρτησή του στο Facebook ο παντελώς μέχρι πριν 6 χρόνια άγνωστος πολιτικός, Παύλος Πολάκης, με μια χαμηλοτάτου ηθικού επιπέδου ανάρτησή του τις ώρες που συνήθως εξοντώνει τα θύματα του, όταν οι τίμιοι εργαζόμενοι κοιμούνται και στην οποίαν θα απαντήσω λέξη προς λέξη» αναφέρει ενώ πιο κάτω προσθέτει: «Αυτόν τον λεβέντη που κάνει τον προστάτη των αδικημένων, κρυπτόμενος πίσω από τη βουλευτική του ασυλία, να είναι βέβαιος ότι θα τον συναντήσω στα δικαστήρια εκεί που θα τον οδηγήσω εγώ ο ανίκανος και εκεί είμαι βέβαιος ότι με τους ικανούς δικηγόρους του θα συντρίψει εμένα τον ανίκανο» προειδοποιήσε.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου