ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Mεσολόγγι: Νεκρή γυναίκα από πυρκαγιά σε αγροικία

Συνέβη σε μικρή μονοκατοικία-αγροικία στην περιοχή Αγίου Δημητρίου του Συνοικισμού στο Μεσολόγγι.

Όταν έγινε αντιληπτή η φωτιά στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου με 12 πυροσβέστες που επιχειρούν για την κατάσβεση.

Παρών στην επιχείρηση ο διοικητής της Π.Υ. Μεσολογγίου κ. Παπαθανάση ενώ στο σημείο έχει σπεύσει και ο διοικητής πυροσβεστικών υπηρεσιών Αιτωλοακαρνανίας Χρ. Μπόκας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς εντός της οικίας εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός που φέρεται να ανήκει σε γυναίκα  του οικογενειακού περιβάλλοντος του ιδιοκτήτη.

Πρόκειται για ένα σπίτι που όπως είπαν οι περίοικοι δεν είχε ρεύμα και οι άνθρωποι που έμεναν σε αυτό χρησιμοποιούσαν ξυλόσομπα για να ζεσταθούν και λάμπες πετρελαίου για να έχουν φως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μόλις έφθασαν οι πυροσβέστες τους ενημέρωσε ότι εντός της οικίας βρίσκονται και άλλα δυο άτομα. Έτσι, ταυτόχρονα, με την κατάσβεση της πυρκαγιάς γινόταν επιχείρηση για εντοπισμό ατόμων μέσα στη φλεγόμενη οικία.

Τελικά οι πυροσβέστες εντόπισαν το απανθρακωμένο σώμα μιας γυναίκας, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει εντοπιστεί ίχνος, άλλου ατόμου, είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό της αγροικίας.

Στο σημείο βρίσκεται  κλιμάκιο της Ασφάλειας Μεσολογγίου και ιατροδικαστής.



aixmi-news.gr φωτό  www.eleftherifoni.gr- messolonghinews.g

 

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου