ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ε.Κ./Ν.Δ.: "Τα Συνδικάτα δεν φιμώνονται"


 

Με αφορμή την κίνηση του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, διεκδικώντας από την Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας και τα μέλη Δ/σης δύο εκατομμύρια ευρώ, το ΕΚΝΔ στηρίζει τον αγώνα και δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στον αγώνα των εργαζομένων και της ομοσπονδίας.

Καλούμε την κυβέρνηση και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς να ελέγξουν  τις εργασιακές σχέσεις των εταιριών με στόχο τη στήριξη των εργαζομένων και την υγιή συνεργασία τους στο επαγγελματικό περιβάλλον.

 Ο εκφοβισμός είναι μια πρακτική που κανέναν εργοδότη δεν τιμά. Τα συνδικάτα δε φιμώνονται, δεν σιωπούν. Τα συνδικάτα συνεχίζουν τον καθημερινό αγώνα σε οποιαδήποτε μορφής εκφοβισμού με γνώμονα τη στήριξη των εργαζομένων. Οι παραπάνω πρακτικές δε φοβίζουν τα Συνδικάτα, αντίθετα τα κινητοποιούν για νέους αγώνες με στόχο την μελλοντική αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου