ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ευχαριστίες της Επιτροπής Σταδίου προς την ΔΕΥΑΝ

 


Δεκτό έγινε το αίτημα της Επιτροπής Διοίκησης του Εθνικού Παπαχαραλαμπείου Σταδίου Ναυπάκτου, προς τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου Ναυπακτίας, για  μείωση των τελών ύδρευσης.

Στο αιτιολογική κείμενο του αιτήματος η Επιτροπή περιέγραφε, ως δημόσιος φορέας της πόλης, τον κοινωφελή χαρακτήρα των υπηρεσιών που παρέχονται εντός των εγκαταστάσεων του Σταδίου, ιδίως δε στη νεολαία της περιοχής μας. Αποτελώντας το βασικότερο κύτταρο αθλητικής δραστηριότητας, φιλοξενεί καθημερινά τα μεγαλύτερα σε δυναμικό αθλητικά σωματεία, εξυπηρετεί όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Ναυπακτίας, ενώ επίσης εκατοντάδες πολίτες κάνουν χρήση αυτού. Παράλληλα κάθε χρόνο φιλοξενεί πλήθος προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων φορέων του Δήμου. Να σημειωθεί, συμπερασματικά, πως υπό κανονικές συνθήκες σε καθημερινή βάση περίπου 500 άτομα αθλούνται στο Στάδιο.

Το τρέχον έτος λόγω της πανδημίας και των μέτρων που ελήφθησαν σε δύο φάσεις έως σήμερα, υπάρχει σημαντική μείωση των εσόδων του Σταδίου. Αξίζει να παρατηρηθεί επίσης πως η Επιτροπή, με γνώμονα το κοινό συμφέρον και την ομαλή επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού, παραχώρησε δωρεάν τους χώρους για όσο χρονικό διάστημα ήταν εφικτό να γίνει χρήση αυτών.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Σταδίου, κ. Γεώργιος Μίχος, με δήλωσή του ευχαριστεί το Δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Βασίλη Γκίζα, τον αντιδήμαρχο κ. Ντίνο Τσουκαλά, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. για την αποδοχή του αιτήματος. «Το Παπαχαραλάμπειο Στάδιο υπηρετεί πιστά κάθε αθλητική δραστηριότητα, παρέχοντας συνεχώς καλύτερες υπηρεσίες. Η αγαστή συνεργασία με το σύνολο των φορέων της περιοχής μας αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για την επίτευξη αυτού του σκοπού», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου