ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

"Χάλασε" ο παραλιακός Παλαιοπαναγιάς πριν ... "Αλέκτωρ" !

"Άτυχη" χαρακτηρίστηκε η δημοτική Αρχή... δια τον λόγο του ότι χάλασε ξανά ο δρόμος που με τόση "φαντασία" επισκεύασαν (!!!) πριν λίγους μήνες μετά.... "τυμπανοκρουσιών" και "κοκορευμάτων"!

Μάλιστα κάτοικος της περιοχής χαρακτήρισε το έργο και τον Δήμο ως "Αρχή...δια Έργα... εντυπωσιασμού"! 

Εμείς ωστόσο το είχαμε καταγράψει και προβλέψει το αποτέλεσμα! Και....

Με τις πρώτες βροχές και κάποια ένταση του Νοτιά....  Το πολυπαινεμένο Έργο αποκατάστασης του πολυσύχναστου Παραλιακού δρόμου Παλαιοπαναγιάς, "κατέρρευσε σαν Πύργος στην άμμο"!

Να δώσουμε "Συγχαρητήρια" στους Εργολάβους;... Στους επιβλέποντες;...  Στους "σχεδιαστές"; ... Στην "Πολυφωνική" και "Πολυπρόσωπη" Δημοτική Αργή  των... "Γκι... Μπου... Τσού"; ... Ή σε ...όλους!

Βέβαια θα μας πούνε (ως άλλοι Μαυρογιαλούροι)...  : "Εμείς το έργο το κάναμε για να περνάει ο κόσμος! Να τα βάλουμε με τους... καιρούς;"....

Φυσικά, έχουμε να δώσουμε κι εμείς απαντήσεις και μάλιστα... πολλές! Όμως σεβόμαστε τον "πόνο" τους που δεν πρόλαβαν να εγκαινιάσουν το Έργο με "ημέτερες κάμερες και πολιτικές ... φανφάρες" ... Και επιπλέον "τρέχουν και δεν... φτάνουν" για να βρούν "Μελετητές" να κάνουνε ... Μελέτες για να μην τους "κατηγορήσουμε" πάλι ότι είναι Αρχή..δια Αμελέτητα Έργα"!  

Και τώρα τι κάνουμε; Θα περιμένουμε τον "νέο προυπολογισμό" του Δήμου για να ξαναματαεπισκευάσουν τον πολυ-ξαναματεπισκευασμένον δρόμο πριν σκοτωθεί κανένας συνάνθρωπός μας; 

Και ο κάτοικος εκεί της Παλαιοπαναγιάς, μας είπε και το... άλλο:

"Για ποιόν προυπολογισμό μιλάτε;... Αν κάνουμε μια σούμα τα λεφτά που έχουν σπαταληθεί διαχρονικά γι'  αυτόν τον δρόμο...  Θα έπρεπε να είναι... Λεωφόρος... Καμάρι του τόπου.... Αλλά μπας και αυτά τα λεφτά είναι από τη τσέπη τους; Από τη δικιά μας τσέπη βγαίνουν και ταξιδεύουν με άγνωστο προορισμό..."!

Εμείς ... Δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε....

Τον λόγο έχουν τώρα οι "Γκι... Μπου..Τσου..."




 

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου