ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Γ. του Υπουργείου Υγείας


Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 ο Πρόεδρος του ΕΚΝΔ  Μένιος Χάρος και ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλειος Γκίζας επισκέφθηκαν τον Γεν. Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση του ΓΓ για την αναγκαιότητα   της  επανασύστασης  της Πρωτοβάθμιας  Υγειονομικής  Επιτροπής στην πόλη της Ναυπάκτου.

Επισημάναμε το γεγονός ότι συνέπεια της κατάργησης της επιτροπής είναι ότι, πλέον, όλοι οι ασφαλισμένοι για μία σειρά σημαντικών θεμάτων όπως ατυχήματα, αναρρωτικές άδειες, άδειες κύησης, προαιρετικής ασφάλισης, κ.ά., παραπέμπονται σε ΑΥΕ στον ΕΟΠΥΥ Αγρινίου.

Το πλήθος των παραπεμπτικών εκτιμώνται τουλάχιστον σε 50 – 60 περιπτώσεις  μηνιαίως, ενώ με την επικείμενη ένταξη (ενοποίηση) του τέως ΟΓΑ και του τέως ΟΑΕΕ, αναμένεται ότι θα αυξηθούν, δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο τις ανάγκες εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων στη Ναυπακτία.

Ο κ. Γεν. Γραμματέας δεσμεύτηκε από την πλευρά του, ότι θα εξετάσει το αίτημα που αφορά όλους τους κατοίκους της Ναυπακτίας και ότι θα απαντήσει εντός των επόμενων ημερών.


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου