ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Χρόνια πολλά και “μη ζγων΄ς” από τον Νεκτάριο Φαρμάκη!


 Πρωτότυπο τρόπο, αν μη τι άλλο, διάλεξε ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης για να τιμήσει την σημερινή ονομαστική του εορτή.

Με την ανάρτησή του στο facebook ανάποδα σε μια καρέκλα που έχει στην πλάτη της την επιγραφή “μη ζγων’ς”(!), ξεκαθαρίζει ότι παρά τον κορωνοϊό νιώθει όλο τον κόσμο κοντά του από τις ευχές.

Κι ότι το “μη ζγων’ς” είναι μια καλή μεταφορά που πάει σε ανθρώπους και καταστάσεις που μας δυσκολεύουν.

Εφευρετικό κι από μας τα χρόνια πολλά, λοιπόν, με την ευχή όταν τελειώσουν όλα αυτά να… ζγών’ όλο και περισσότερο γιατί μετά θα πρέπει να ρεφάρουμε την χασούρα από την πανδημία!

Έχει όμως και η στήλη την απορία της: αυτό το “μη ζγων’ς” να το κατάλαβε κανένας Πατρινός; Θα μου πεις, και τι μας νοιάζει;


Μπορεί ο κορωνοϊός να μας κρατάει μακριά αλλά είμαστε πιο κοντά παρά ποτέ. Αυτό είναι το μοναδικό συναίσθημα που εισπράττω σήμερα από όλες και όλους, ανήμερα της γιορτής μου. Μια μεγάλη αγκαλιά και ένα από καρδιάς ευχαριστώ για τις ευχές σας. Και μία υπόσχεση: Ούτε η προσπάθεια για τον τόπο μας, ούτε τα όνειρά μας μπαίνουν σε καραντίνα. Μαζί ξεκινήσαμε, μαζί συνεχίζουμε, μαζί θα τα καταφέρουμε!
ΥΓ: Το "μη ζγων'ς" είναι για όλα όσα μας κάνουν τη ζωή πιο δύσκολη. Ανθρώπους και καταστάσεις!!!
#nektariosfarmakis


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου