ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κορωνοϊός: στη Ναύπακτο Κρούσμα με έναν Αλλοδαπό


Νέο θλιβερό ρεκόρ θανάτων από κορωνοϊό ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ ενώ μεγάλη άνοδο παρουσίασαν τόσο τα κρούσματα όσο και οι διασωληνωμένοι.

Συγκεκριμένα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.752 νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις του ιού κατανέμοντας επτά στην Αιτωλοακαρνανία.

Σύμφωνα με τα νεώτερα στοιχεία, πέντε από τα κρούσματα του Νομού κατανέμονται στο Αγρίνιο (τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα) και από ένα σε Ναύπακτο (αλλοδαπός) και Μεσολόγγι (νεαρός άνδρας).

 Παράλληλα στις εξελίξεις προστίθεται και το κρούσμα σε μαθητή του 6ου δημοτικού σχολείου Αγρινίου με το τμήμα του να κλείνει για 14 ημέρες.

Σημειωτέον εξάλλου πως από αύριο τίθεται σε λειτουργία το νέο μέτρο απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 9 το βράδυ, με τα μέτρα του lockdown να ενισχύονται έπειτα από απόφαση της κυβέρνησης.

Ετσι, από αύριο η έξοδος από τα σπίτια μετά τις 9 το βράδυ, ως το τέλος Νοεμβρίου, θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο για τρεις λόγους: Υγείας, εργασίας και βόλτα κατοικίδιου.

«Βροχή» τα πρόστιμα στο Αγρίνιο

«Βροχή» έπεσαν το περασμένο 24ωρο τα πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων για την πανδημία.

Οι παραβάσεις που βεβαιώσαν αστυνομικοί υπηρεσιών της Διεύθυνσης Ακαρνανίας ήταν 47 συνολικά και κατανεμήθηκαν ως εξής: 16 σε πολίτες για άσκοπες μετακινήσεις, έξι σε πεζούς επτά σε επιβάτες οχημάτων για μη χρήση μάσκας και έξι για υπεράριθμούς σε οχήματα.

Επίσης εντοπίστηκαν 9 περιπτώσεις ατόμων που δεν ακολούθησαν το πρωτόκολλο αφίξεων αλλοδαπών ταξιδιωτών στην Ελλάδα μη συμπληρώνοντας το Έντυπο Εντοπισμού Εισερχομένων (PLF). Οι περισσότερες από αυτές τις παραβάσεις εντοπίστηκαν στο αεροδρόμιο Ακτίου.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου