ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ


 Με λοίμωξη διαγνώστηκε αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ στη Φωκίδα.

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα ΔΙΑΣ είναι εκείνη που πραγματοποιεί τους σαρωτικούς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων που έχει θεσπίσει η Πολιτεία.Παράλληλα, σε καραντίνα είναι και άνδρας της ΟΠΚΕ, ενώ αναμένονται αποτελέσματα και για δύο ακόμα αστυνομικούς του ΑΤ Άμφισσας-Δελφών.

6 ΝΕΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ

Με τα νεύρα όλων δείχνει να παίζει η κατάσταση με τον κορονοϊό, προκαλώντας καταστάσεις σαν σκοτσέζικο ντους. Έτσι για 2η φορά τις τελευταίες μέρες μετά την ανακοίνωση μικρού αριθμού κρουσμάτων οι νέες λοιμώξεις τραβάνε ξανά την ανηφόρα. 

Τις τελευταίες ώρες, και σε κάθε περίπτωση μετά τις 3 το μεσημέρι χθες που έκλεισε η καταγραφή των ημερήσιων κρουσμάτων που απέδωσε δύο κρούσματα στη Φωκίδα, διαγνώστηκαν ακόμα έξι περιπτώσεις συμπολιτών μας που νοσούν από κορονοϊό. Πρόκειται για 5 γυναίκες και έναν άνδρα, όλοι τους κάτοικοι Άμφισσας.

Οι ίδιοι και τα άτομα του οικογενειακού τους περιβάλλοντος έχουν τεθεί ήδη σε καραντίνα. Κάτι που σημαίνει ότι εκτός του αριθμού των συμπολιτών μας που νοσούν, μεγαλώνει παράλληλα και ο αριθμός των ατόμων που είναι σε καραντίνα.

Πραγματικότητα που εντείνει τα ερωτηματικά για το κατά πόσο είναι δυνατό να βοηθηθούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στην προμήθεια, ενδεικτικά, των εντελώς απαραίτητων εφοδίων σε επίπεδο σίτισης, υγιεινής και φαρμάκων για όσο διάστημα θα διαρκεί η υποχρεωτική τους καραντίνα. 


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου