ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κρούσμα σε δομή του Δήμου Ναυπακτίας


Ο δημ. Σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ. Ανδρέας Κοτσανάς, με τη αποκάλυψή του, "Ανάγκασε" την  "εξωδημοτική" Πρόεδρο  της ΚΕΔΝ να επιβεβαιώσει την ύπαρξη κρούσματος στη δομή του Δήμου Ναυπακτίας "Βοήθεια στο Σπίτι"

Μετά την "αποκάλυψη" του κ. Κοτσανά, η κυρία Πρόεδρος της ΚΕΔΝ εξέδωσε σχετική Ανακοίνωση "διπλωματικής χροιάς" τονίζοντας αόριστα ότι :"Στόχος ΟΛΩΝ είναι η ασφάλεια των πολιτών"!

Παρα ταύτα όμως, δεν αναφέρει πουθενά τους λόγους καθυστέρησης  Γνωστοποίησης του Γεγονότος και "Τι μέτρα και πότε ελήφθησαν αυτά από τη δομή ώστε οι επισκεπτόμενοι τα σπίτια των υπερηλίκων συνδημοτών μας  να μην τους μεταφέρουν τον ιό"! 

Τα τελευταία βέβαια τίθενται και σαν ερωτηματικά και χρίζουν οπωσδήποτε μιας απάντησης ή... διερεύνησης ... 

Η εν λόγω Ανακοίνωση έχει ως εξής :

Ναύπακτος ,20/11/2020

Σήμερα διαπιστώθηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊου στη δομή ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. Βρισκόμαστε σε επαφή με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και ακολουθούνται πιστά οι οδηγίες του ΕΟΔΥ. Στόχος όλων μας η προστασία και η ασφάλεια των δημοτών.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου