ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αυξάνεται η διασπορά του κορωνοϊού στο Αγρίνιο- στην πόλη 14 από τα χθεσινά κρούσματα


Λίγες ώρες προτού η χώρα μας μπει στο δεύτερο lockdown, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε χθες νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού, με 2.917 νέες μολύνσεις στη χώρα. Το πλέον δυσάρεστο είναι πως ανακοίνωσε και 29 θανάτους  το τελευταίο 24ωρο ενώ 187 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Κατένειμε εξάλλου ο ΕΟΔΥ 19 κρούσματα στην Αιτωλοακαρνανία, αριθμός που προκάλεσε ανησυχία δεδομένου πως το τελευταίο διάστημα ήταν μονοψήφιος σε καθημερινή βάση. Χαρακτηριστικό είναι πως την Τετάρτη ανακοινώθηκαν μόλις δύο κρούσματα.

Ωστόσο δεν προκάλεσε έκπληξη μεγάλη καθώς στο Αγρίνιο ήδη διακινήθηκαν και μεταδόθηκαν πληροφορίες την Τετάρτη για διάφορα κρούσματα που βέβαια προήλθαν και από συρροές.

Ο αριθμός που ανακοινώνεται ανά ημέρα δηλαδή δεν είναι πάντα αντιπροσωπευτικός καθώς έχει να κάνει και με τους ρυθμούς  έκδοσης των αποτελεσμάτων από τα εργαστήρια. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα καταγράφεται καθυστέρηση στα αποτελέσματα των τεστ που στέλνονται από το Νοσοκομείο Αγρινίου στην Πάτρα.

Αναφορικά με τα χθεσινά κρούσματα τα 14 εντοπίζονται στο Αγρίνιο (ειδικότερα τα τρία στον Άγιο Κωνσταντίνο), δύο στο Μεσολόγγι, δυο στην Τρύφο Ξηρομέρου και από ένα σε νεαρά άτομα στο Αγγελόκαστρο και στη Γαβαλού. Επισημαίνεται ωστόσο πως τα κρούσματα κατανέμονται αρχικά με βάση το δηλωμένο τόπο κατοικίας και δεν σημαίνει πως απαραίτητα οι νοσούντες διαβιούν στο ίδιο σημείο σε αυτή τη χρονική συγκυρία.



Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου